- Fredag den 19 juni

Godmorgon!
 
Vaknade vid 12 men har inte gjort annat än att ligga i sängen och kolla på gossip girl. Mysigt! Ska väl laga lite lunch snart också. Inte så bra väder ute idag :( Men i och för sig så hade jag inte orkat sola iallafall. Jag ska inte göra mer än så idag, åka till min syster också men det är inte förns senare! 
 
Ha en bra fredag hörni ♥ PUSS
 

- hur min dag sett ut

Hallå igen!
 
Sitter och skriver med en handukstulpan (eller vad heter det?) på huvudet, nyss duschat som ni kanske förstod! Jag tog faktiskt tag i saker jag ville göra idag. Jag gick ut och solade (okej.. bara en halvtimme men endå), jag städade (!!!!) mitt rum med dammsugare och allt och powerwalkade runt ringvägen! Grym jag är. Och ändå fast jag solade rygg i en halvtimme så fick jag ändå färg satt nöjd är jag! Jag det är väl det jag gjort idag. Jag kollade på gossip girl i två timmar ungefär också! Så himla bra serie, rekommenderar :)
 
Imorgon ska jag chilla igen, ingen stress alls! Sen ska jag iaf ge mig iväg till min syster & vi ska ha en super mysig systerkväll. Älskar att åka hem till Sara och mysa bara. Spela, snacka, kolla på film, äta massor. Och dagen efter det (lördag då alltså) så ska vi också iväg och kolla på hennes pojkväns match, han spelar amerikansk fotboll, det har jag aldrig kollat på förut så det ska också bli kul! 
 
Nu ska jag kolla på mer gossip girl och äta kvällsmål & glass!
Ha en bra kväll ♥ PUSS
 
Min kanin är seriöst den sötaste på jorden. Pluttskutt ♥

- svaren

svar: Oj, haha mycket om Lina här. Lina köper sina kläder på olika ställen, både på nätet och när hon shoppar. Ja Lina har löshår :) Jag tror hon tog hål i naveln när hon fyllde 13 år! 
Tack för dina frågor, kram 
 
svar: på olika ställen, gina tricot, bikbok, hm osv. lite av allt :)
Tack för din fråga, kram
 
svar: 1. Jag skulle ordna en stor stor fest med alla jag känner! hihi
2. mina absoluta favoriter är nog cockie dough, half baked och chokolate brownie fudge :)
3. Lina Jönsson, vi kan vara dygnet runt utan att bråka (vi blir mer irriterade på varandra ibland, som systrar typ) asså vi typ bor hos varandra nu när det är sommarlov, vi har alltid otroligt kul, barndomvänner och har historia hos varandra, jag vet att jag brukar säga att jag inte har någon "bästavän" men Lina står lite närmare än alla andra faktiskt. 
4. Live my life - Far East Movement & Justin Bieber
5. 167 cm ungefär
6. För att jag tycker det är kul att skriva om saker, göra designer & headers, ha en liten sida om mig själv liksom! 
7. hahahah jaa, 2010 & i början på 2011.. USCH VAD JAG SER UT
hahahah
 
 
pinsamt.
 
Hahahhahahhahahah åååååherregud
 
 
 
8. Ja faktiskt, det har jag :( Vet inte om det ska vara bra eller inte..
9. Keela.se, för hon är verkligen sig själv, är jätte fin, hon bjuder på sig själv och har härlig utstrålning :)
10. Maries, Johannas, Johannas, din, Josefines, Jennys, Kenzas, Keelas, Tiffanys och många fler!
11. Mina Jeans och mina converse!
12. Mina systrar, dom är bäst på alla sätt och jag vill/kommer säkert bli som dom hihi!
13. hihi du är söt! 
PUSS, tack för alla frågorna!
 
svar: åh tack! Det är nog för att jag vill ha lite mer fläsk på benen och på alla andra ställen haha. Nej men jag är ganska nöjd över min kropp förutom mina ben faktiskt :)
Tack för din fråga, kram
 
svar: yes, "lindholmm" heter jag där.
 
svar: nej det har hon inte tyvärr :)
Tack för din fråga, kram
 
svar: jag skulle nog säga att han är en 21,66? kan det varit Simon som skrev? :O
Tack för din fråga tönt ;)
 

- bilder från midsommar

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Allt är fotat med - Canon EOS 600D

- Torsdagen den 18 juni

Hej alla solstrålar 
 
Sitter inne när det är sånt fint väder.. Vad händer med mig? Men jag orkar seriöst inte ligga och sola helt ensam. Det är så tråkigt :( Jag sitter hellre inne och kollar på Gossip girl. Hihihi, helt besatt efter bara några avsnitt! Jag ska väl ta och laga någon lunch också. Synd att vi inte hade kycklingnudlar hemma för det hade varit så himla gott. iaf.. jag ska nog inte göra nånting speciellt idag. Jag har ju inga vänner så vad ska man göra? 
 
Ni får ha en jätte härlig torsdag ♥ PUSS
btw, tack för frågorna jag fått in!
Fortsätt fråga nu när ni har chansen, fråga vad som helst!
 
bild från midsommar!

- mat är kärlek

När man lyssnar på mig/smsar med mig så låter jag verkligen som världens tjockaste människa, jag äter seriöst hela tiden, alltid sugen på något och då tar jag alltid något att äta. Och jag kan äta huuuur mycket som helst utan att gå upp en smula i vikt. Det är så otroligt skönt, iof vill jag ju gå upp i vikt, därför fortsätter jag att äta hehe :D
 
När man inte har en kille att vara med för man ta andra alternativ, då väljer jag oftast att äta. För mat är kärlek. Jag vet inte hur många bilder jag har på min mobil som är på mat, snacks, läsk & ben&jerrys. Alltid när jag håller nåt i handen som ser gott ut så tar jag kort på det. En vana jag har.. 
 
Så ett stort tips till er som inte har någon boyfriend/girlfriend, börja proppa i er istället! Gör som jag, välj mat! Eller snacks. Eller glass. Eller bakelser. Eller läsk. Eller mat som inte riktigt är som mat utan det är något mittemellan som man kan små äta liksom. Eller frukt. ååååh vad gott allt låter! Jag är en matmänniska. En livsnjutare eller vad det heter haha. Jag vill verkligen att alla ska veta att jag faktiskt inte bantar eller nåt. Jag är bara naturligt smal. Jag älskar verkligen att äta och jag vill aldrig behöva göra något diet/matvanor eller nåt såntdär för jag kan inte välja bort mat som är så himla gott.. Okej, jag behöver verkligen en vän. Jag sitter och skriver om att jag älskar mat. Jag har inget liv. #foreveralone. Aja, nu vet alla det iaf. Jag skriver det igen, jag älskar mat!
 
 
maaaaaaat

- en helt okej kväll

tjaaa
 
Har varit hemma hela dagen och det börjar kännas helt okej faktiskt. Skönt att göra ingenting ibland. Fast jag hade hellre gjort annat men eftersom jag inte har några val så kan jag ju inte göra något åt det.. :) Känns fortfarande tomt utan Lina här.. buhuuu jag kommer börja gråta, hon svarar inte på mitt sms heller.. Gör allt ännu värre. Och ja, Lina är min ända vän.. typ. Marie också men hon är ju i New York den bitchen.
 
Jag har min ♥♥♥ben&jerry♥♥♥ iaf, den räddade min kväll! Och Gossip Girl. Heter det "Gossip Girl" eller "Gossip Girls"? haha. Skriver alltid girls men sen suddar jag ut s:et för att det låter fel.. Aja, skit samma. SEEEN får ni jättejättejätte gärna skriva frågor i min frågestund som jag har nu för att jag har inget annat för mig liksåååm. Nu ska jag sätta på musik på spotify och sjunga med för jag är cool. 
 
Ha en bra onsdagskväll PUSS
 
random bild.. -från midsommar

- en till frågestund

Vi kör en till frågestund! Ni vet vad ni ska göra, ställ en fråga och tryck på skicka, och försök att inte ställa samma frågor som andra redan frågat. Passa på att fråga vad ni vill, svarar på allt! 
ask me anything..
 
 

- dags för..

- Onsdag

Hejhej!
 
Sitter hemma hos Lina just nu, vi lyssnar på musik, hon packar lite medans och jag chillar vid datorn! Hon åker till nån fotbollscup om två timmar.. Alla mina närmaste vänner åker iväg och lämnar mig :( Jag ska chilla hemma, kolla på massa avsnitt från gossip girl. Kollar väl klart på alla avsnitt när dom är borta. Kommer bli tomt utan Lina :(
 
Ja, inte mycket mer kommer hända idag, jag går hem när Lina ska åka och då blir det massa avsnitt av gossip girl. Juste, mamma & moster fyller år idag, stort grattis till er ♥ Så familjen ska äta middag på resturang idag, sen ska jag hem igen och kolla på gossip girl. haha brist på liv? neeejdå.
 
ha en härlig onsdagPUSS
 
Bild från imorse, hihi

- Utgång

halloj igen!
 
Nu ska jag snart dra iväg tror jag! Ska till Lina och vi ska väl förhoppningsvis vara ute med några fler. Annars gör det ingenting, bara jag har henne så har jag allt hihi ♥ Fixat klart mig nu iaf! Jag börjar typ böla åt en låt som jag brukade lyssna på för längesen och den låter så sorglig :( Låten heter längesen förresten haha, med Petter & Veronica Maggio! Men jag ska försöka hålla tårarna inne! 
 
Jag har väl inte så mycker mer att skriva, även fast det regnat typ hela dagen så blev det ju en solig kväll! Härligt iaf! Och nästa vecka är det dansläger också!!! Så otroligt kul! Längtar tills på måndag hihi! 
Ha en bra tisdagskvällPUSS
 
Jag just nu

- tisdagen den 26 juni

Hejheeej!
 
Idag har vädret pms.. Strålande sol, regn, molnigt, spöregn. Förvånar mig inte om det börjar snöa snart också. Roligt sommarvädret vi haft hela sommarlovet. Har sommaren ens börjat? Idag när jag skulle gå hem från Lina så hade jag mjukisbyxor, tjocktröja och skinjacka. Ehm vare sommar vi hade eller? Jag vill ha värsta sommarhettan nu tack. Kan gärna börja imorgon om den vill! Så jag kan sola och så :) 
 
Idag har jag inte gjort så mycket faktiskt, vaknade upp hos Lina och vi åt pizza till brunch, gick hem vid 14, har spelat massa subway surfer, kollat på tv, ätit kladdkaka och snart ska jag väl duscha, fixa mig och sen äta. Ut ikväll hoppas vi på! Ska vara med Lina vilket fall som helst, wiiie :)
 
& imorgon åker alla mina vänner iväg på fotbollscup och lämnar mig ensam kvar :( Helt forever alone kommer jag vara tills på måndag.. Men jag ska faktiskt inte bara vara hemma utan jag ska iväg till min syster och sen är det ju pappahelg i helgen så då ska jag hänga med min gamle far hade jag tänkt hihi! 
 
Nu ska jag fixa mig iaf, ser inte bra ut kan jag garantera! Ni som känner er fula behöver bara ta en titt på mig just nu och ni kommer vara forever beautiful, haha.. Tråkighumor.se, jo tack jag vet.
Ha en bra tisdaaaaaaag ω PUSS
 
bild från midsommar!

- ett ilandsproblem

Hej på er!
 
Jag har alltid ilandsproblem men jag tänkte skriva upp ett av dom idag.
Och mitt problem är (gäller oftast oss tjejer), när folk vrider ens komplimanger till kränkningar/icke komplimang.. Tillexempel om man säger typ "åh vad fin du är idag!" och så får man oftast/ibland svaret "men vadå? Brukar inte jag vara fin annars eller? Tycker du att jag är ful på något sätt?" eeeh? nej? Då hade jag väl inte sagt att du var fin? haha asså jag orkar inte. Okej om man skojar med att svara sådär men när folk är dödsseriösa också. Då har man ju lust att slå personen i ansiktet istället. Eller tillexempel om man säger "åh, vilken gullig tröja!" då får man oftast/ibland svaret "gullig? Ehm, tack..." med ironisk röst. Herregud, när jag säger gullig så menar jag ju inte att jag tycker du har hellokitty kläder på dig utan att tröjan var fin/söt? Men förlåt, allt kanske ska vara "snyggt". haha asså jag får damp på sånt här. Stackars mina vänner som brukar få lyssna på sånt här på dagarna.. hehehe.
 
Tjejer är faktiskt ganska töntiga när det gäller sånt här. Ta åt er av komplimangerna istället för att vara så himla negativa och tro att den som säger en komplimang är ironisk och hatar dig typ, tjejer måste lära sig säga tack och le. Gäller även mig ibland... Men förutom det så är tjejer också bäst på andra grejer! Som att dagdrömma, bli sura, avundsjuka, olyckligt kära, deprimerade haha nej men vi är bäst på mycket! och det är killar också! Alla är bäst på sitt egna sätt! 
 
Ha en bra tisdag allihopa ♥ PUSS
 

- sur tjej

Hallå på er
 
Jag är faktiskt lite sur idag. Asså jag har legat och kollat på tv heeeeela dagen, inte gjort ett enda piss. Skulle ha vart med Lina idag fast lite senare, meeeen det vart ju inte så. Gör mig ännu argare och ni är döda, jag skojar inte! haha
 
Men bortsett från allt dåligt så... är allt fortfarande sämst haha! Men endå, jag mår väl bra, livet kunde ju ha varit sämre men det är fan på gränsen alltså. Jag kanske ska ut och ta en promenad snart. Vi får se. Nånting måste jag göra iaf annars kommer någon här inte kunna somna inatt eftersom att mina ben inte kommer vilja vila något mer. Haha, jag sitter verkligen här och ser helt efterbliven och förstörd ut. Herregud. Hela den här dagen blev sämst. Tänk er att från att vara super glad tralalala till att du inser att du kommer bara vara hemma idag iaf... Ingen bra känsla..
 
Nej men nu ska jag väl ut och gå iaf då. Jag måste göra nåt! Ha en bra måndag ♥ PUSS
Förresten så får ni jätte gärna skriva filmtips!
 

- den tjugofjärde juni

Hallå där!
 
Söndag idag och jag har inte gjort ett skit. Har bara legat i sängen och kämpat i mig lite frukost.. Hatar att äta frukost. Men jag ska väl antagligen duscha snart och göra i ordning mig, städa rummet och sen söka upp någon/några att vara med. Helt forever alone när inte Lina/Marie är hemma :( bläää
 
Igår iaf, så sov jag till kl 16, var så hiiiimla trött efter midsommar, jag gick liksom och la mig direkt när vi kom hem vid 1 och ändå så sover jag som gott till 16? Galet trött jag måste ha varit. Iaf efter jag vaknat så städade jag rummet lite, gjorde i ordning mig och sen mötte jag upp sofia och vi åkte till ph och åt pizza & pommes. Sen gick vi till ica, köpte ♥ben&jerry♥ och efter det åkte vi till oliver och kollade på gossip girl. Jag kom innanför dörren vid tolvtiden och satte på en film och myste för mig själv. Kunde dock inte sova förens 04.45.. 
 
Min midsommar då, den var mysig! Släkten var hos mormor och firade midsommar där helt enkelt. Massa god mat & efterrätter, dans runt midsommarstången, sång&gitarr, massa kubbspel osvosv.. Ingen femkamp dock men det gjorde inte så mycket :) 
 
Och hörni, min vagel har försvunnit!!! Lycklig_tjej_98. Jag tror att jag får vaglar av att jag ofta sover med smink på, ingen bra idé. Det kanske inte alls har med det att göra men nu i fortsättningen kommer jag att tänka "om jag inte tvättar bort mitt smink kommer jag få vaglar och då kommer mitt öga svullna upp", satt det är ju bra iaf! Ett motto ungefär. Men nu väntar duschen och allt annat jag måste göra på mig satt jag måste sluta skriva nu! 
 
Ha en härlig söndag hörni ♥ PUSS
 
bild från midsommar! Lillasyster & jag ♥ 

- Torsdag

Hej på er allaaaaa
 
Idag känner jag mig som planetens fulaste människa. Och det är okej att känna sig så ibland. Jag har fått en vagel under ögonlocket satt mitt ena öga har svullnat upp som in i h*lvete, det andra ögat kliar och är rött typ, mitt hår är fettigt och fult (uppsatt i en knut), jag stinker och jag är allmänt ful idag. Usch. Jag ska duscha i hundra år efter jag skrivit detta inlägg känner jag.
Usch vad ful jag känner mig..
 
Igår hade jag en jätte bra dag. Jag vaknade upp hemma hos Lina (som vanligt) och då åkte vi iväg till nicksta och solade&badade med Saga, Ida & Frida. Mysigt! Sen träffade jag Sofia, vi snackade en hel del, allt jag behövde berätta för någon berättade jag för henne och jag fick ut en del jag hållt inne ganska länge, känns skönt! Vi gick runt och snackade och myste på badberget en stund vilket fall. Sen åkte vi och träffade Jenny och jag köpte en fin klänning av henne som jag ska ha på mig imorgon på midsommarafton. Jag ska i och för sig inte göra något speciellt, träffa släkten hemma hos mormor och mysa bara. Och sen efter det åkte jag hem käkade lite osv. Träffade Lina igen och vi gick och kollade på skräckfilm med några. Det var mysigt det :) sen vandrade vi hem till Lina igen och sov där. Hade en bra dag helt enkelt!
 
Som sagt har denna dag inte varit lika bra, jo faktiskt, jag har myst med syster på baksidan, spelat lite beachball och solat :) Det kan också behövas ibland. Tare lite lugnt emallanåt liksom! Ikväll blir det systerkväll med syrran också, en annan syrra, grillat till mat innan osv. Helt ok liksom (y)
 
Nu har jag skrivit en hel bok men kände för det. Juste jag nyser som en galning och det kliar i halsen. Hej Maja, håller du på att bli sjuk eller? Mjo, jag tror nog det. 
Ha det så jätte bra, ha en bra dag, en bra kväll, en bra torsdag! ♥ PUSS
 

- eftersom jag har brist på liv..

..så uppdaterar jag igen :) Weey..

Lina som jag skulle ut med ligger hemma och sover så jag inte får tag i henne. Jääätte kul. Tack Lina :( Förstår verkligen hur mycket hon vill vara med mig, haha! Glädjen sprids ju liksom. Nej men jag är hemma fortfarande och jag vill verkligen ut härifrån snart innan jag vet inte vad. Bombar mig själv? haha men typ.

Har ätit middag iaf och det blev sånahär pommesfritt som ser ut som små bollar. Dom ser ut som köttbullar fast det är pommesfritt/potatis liksom & fläskfilé. Gott iaf. Äsch vad sitter jag och skriver. Jag är så uttråkad att jag skulle kunna sitta och kolla in i väggen och garva. Snälla kan någon rädda mig!!!!! 

Bajs på livet, tjaråå 

- Svaren på frågestunden

hörni.. det blev ingen videoblogg.. Ingen video blev bra :( Jag låter helt efterbliven också för jag har typ inte snackat på hela dagen för jag har varit hemma själv satt det blev bara inte bra. Hoppas det är okej för er också att vi tar det på vanliga sättet istället!


svar: Blont nu till sommarn :)


svar: ja det gillar jag, jag tycker nog att street är roligast, vet inte varför :) Men alla är kul!


svar: Lina Jönsson, Marie Bokfors & Sofia Smith, dom står mig närmast och jag kan prata om allting med dom!


svar: hm.. Antar att det är någon som gått i 9a som undrar haha men det är isåfall Jesper, Timmy, Manne, Linus  & Calle :) Men känn er inte speciella för jag tycker ganska många är snygga (a) & jag antar att ni menar Gröndal


svar
1. Thaimat såklart
2. ja, en hund & en kanin
3. oj, jag heter ju Lindholm i efternamn så jag bara skrev det och satte dit ett till M.. haha jag vet inte!
4. Rosa 
5. Photoshop, PS2
6. Dear John, The last song, The notebook, A walk to remember, remember me osv osv
7. iiiingen aning haha, har ingen speciell klädstil direkt :)
8. snyggast, bäst, finast, sötast, underbarast... haha nej. Vet inte faktiskt
9. Häst & hund typ
10. Ben&Jerry
11. Som sagt, Lina Jönsson, Marie Bokfors & Sofia Smith
12. Sommar!!!
13. Bada hihi
14. Gult
15. yes det har jag :) 4 äldre systrar som är mina helsyskon, 3 halvsyskon på pappas sida och 1 halvsyskon på mammas sida så sammanlagt 8 syskon hehe. Fast det är bara jag som bor kvar hemma


svar: nej jag är singel :) Jag är 14 år 


svar: yes det har jag :) Jag är 14 år, min favoritaffär är väl Gina tricot, bik bok, hm osvosv, har ingen favorit direkt..



svar: jag har alltid tyckt om att skriva på bloggar, fixat headers, ha min egna lilla sida där allt handlar om en själv. man får skriva vad man känner fört och det är ganska kul. Skönt att skriva av sig ibland :)


svar: Maries, Jennys, Amandas, Johannas, Johannas, Josefines och många fler!
Din blogg verkar vara bra, den är snygg och intressant :) Nej detta är inte min första blogg, har haft väldigt många som jag har tagit bort sen.. Kram!


svar: 1. Rosa
2. How i met your mother & sex and the city
3. Jag läser typ bara kenzas och mina vänners :)
4. Ingen aning, mina svarta jeans är det väl
5. shorts, converse & en snygg topp
6. att bli rikast i världen, få en snygg kropp och bli rikast i världen !
7. står längre upp ↑
8. har ingen skolväska :)
9. Frisörlinje fast med makeup-inriktning!
10. dans och vara med vänner!


svar: haha tack, ja duu.. Man blir som man umgås, jag är så kunglig tack vare mina underbara vänner haha


svar: åh, förlåt Lotta men det är bara det att Simon är så himla cool och jag vill verkligen också bli lika cool som han satt det är inte så lätt.. :( Förlåt mig


svar: det spelar absolut ingen roll, kille som tjej :) Lika kul!
någon som jag litar på!
Jag är inte kär i någon för tillfället
26 par strumpor + mer i tvätten
jag börjar i 8a
kväll såklart
va?
ok om jag driver med någon
häst tror jag
chips!!!!
snäll tror jag väl (a)
haha om dom ler mot mig ler väl jag mot dom
ehm, ingen aning?
för att du är bäst såklart


svar: träffat många nya vänner, det är väl det bästa :)


svar: haha jadu, många :) 

Tack för alla frågor!! ni är underbara. Ha en fortsatt bra dag ♥ PUSS

- snart

så gör jag videobloggen... kommer ångra mig och skära mig senare ikväll när jag inser hur grymt ful och hur ful jag låter i videon men aja. Jag bjuder väl på det :( åherregud det här kommer inte sluta bra..


Foto&Redigering - jag
Fotad med - Canon EOS 600D
Modell - Marie

- Måndag

Tjabaaa

Härligt att inse att det faktiskt är måndag fast jag inte har någon skola! Sommarlov asså ♥ jag har typ inte fattat själv än att det är sommarlov, det känns typ som en lång helg även om jag snart har varit ledig i en vecka :) Men skönt är det iaf, vänt på dygnet har jag iaf redan hunnit göra. Toppen. Men är det lov så är det.

Mamma som vanligt, lyckas alltid väcka mig innan hon ska gå till jobbet och tjata om något helt oviktigt, #trött #man #blir. men jag somnade typ om i samma sekund som hon stängde min dörr igen satt det var väl inget större problem. Värre hade det varit om jag var astrött men kunde inte somna om. Sånt hatar jag. Samma sak på kvällen när man försöker sova, hur trött som helst, känns som huvudet ska explodera så kan man inte sova. Man bara ligger där och stirrar upp i taket typ.. Inte ens jobbigt...

Jag kom hem rätt tidigt igår, vid kvart i elva typ och då gjorde jag kvällsmål och kollade på how i met your mother först men sen såg jag "the perfect man", jätte mysig film faktiskt. Kanske inte den bästa jag vet men det är rätt mysig. Jag gillar filmer där Hilary Duff är med. Hon är rätt bra :)

Idag... ska jag väl hitta på något med någon. Men jag har ju inga vänner :( haha jora, men jag vet inte vad jag ska göra. Vi får se, ska ha en låååång morgon och kolla på tv och äta mackor, haha. Eller morgon&morgon men nu iaf. 

Ha en toppen måndag även fast vädret kan ta sig ♥ PUSS


Min fina vän åkte till New York imorse, hoppas du har det bäst därborta så ses vi när du kommer heeem, loveyou bästa vän ♥ 

- Lördag

Hej på er!

Är så himla seg idag satt det finns inte, kom hem vid 1 tiden inatt och gick och la mig direkt men kunde fan inte sova. Somnade typ vid 4 ist. Kul. Hatar att inte kunna sova. Sen kommer mamma in och väcker mig vid halv nio för jag är/skulle vara barnvakt då åt min lillasyster, inte kul alls. haha.. Usch hatar när någon tjatar på mig. Det värsta jag faktiskt vet. Bläää. 

Men aa, igår hade jag väldigt roligt faktiskt. Jag och Lina mötte upp några och spelade fotboll med dom. Just nu som sagt är jag ju barnvakt. Vet inte riktigt vad som händer sen. Det värsta av allt är att min mobil dog när jag kom hem inatt och jag hade ju såklart glömt laddaren hemma hos lina satt nu är jag hemma själv, med min lillasyster, och utan mobil. Kan det bli värre? Okej det regnar också, annars kunde jag ju solat eller nåt sånt. Ingen bra dag alls. 

Aja, ni får ha en bra lördag iaf ♥ PUSS


- nyfixade naglar

- sommarlov!

Nu har jag äntligen sommarlov! Så otroligt skönt, åååh mår så jävla bra!

Igår var det ju skolavslutning och så åt vi på thai osv, sen på kvällen firade vi ju självklart att det är sommarlov, på nixtafesten "jag dansar alltid nykter". Det var väldigt kul! Va med massa människor där och dansade osv. I början var också "mange makers" där. Så det var en väldigt lyckad kväll.

Idag har jag och lina varit hur trötta som helst, vi har bara legat i sängen hela dagen. Men vi är väldigt trötta efter både grönan och festen igår. Satt det är skönt att bara chilla lite. Men just nu sitter vi med hårinpackning i håret satt vi nånting gör vi ju. Får se vad som händer ikväll, kanske utgång, vi får se!

Ha en jätte bra torsdag allesammans så ska jag njuta allt vad jag kan av sommarlovets första dag,
PUSS ♥

image description

image description

image description

image description

image description
Som vanligt brukar allt sluta med att vi kommer hem till Lina skittrötta :)
Lite bilder från igår

- Flowers






SUMMER

- söndag

hejhej..

Så himla arg och besviken just nu. Men eftersom man inte ska "skriva ut sitt liv" på internet och aldrig skriva upp massa problem och sånt så tänker inte jag fortsätta skriva nåt om det. Blir bara besviken på folk ibland.

Min dag har varit bra annars, har solat med lina i hennes säng, hon har ett stort fönster precis vid sängen satt vi öppnade det helt och låg där och chillade. Sen när jag skulle börja dra mig hemåt det var där alla problemen började. Först så springer jag upp för värsta backen som en jävla antilop, haha, och så åker bussjäveln ifrån mig typ i sista sekunden. började typ böla.. sen börjar såklart nästa problem och nästa och sen kommer 1000 andra problem upp och då blir det för mycket. Jag önskar att jag hade så mycket och glömmer vad jag faktiskt har. Det är det som är problemet.. Men alla har väl dåliga dagar. Stay strong

Nu ska jag väl städa mitt rum, duscha, käka osv.. Ha en bra söndag allesammans, det är ni värdaPUSS

image description

image description

- Ur fokus


Tagen med: Canon EOS 600D
Foto&redigering: Jag

- den sjunde juni

Hallå där!

Hoppas eran soliga dag har varit toppen! Alla är värda en bra dag, ellerhur? :) Min dag har faktiskt varit bra, kanske inte den roligaste men den har varit bra. Lång skoldag, till kl 16 faktiskt och sen åkte jag inte hem direkt utan jag hämtade mitt kameraladdare hemma hos lina och sen åkte jag hem så jag kom hem vid 17.40 och det betyder att jag inte ätit mycket mat alls idag. Ingen frukost och nej det är inte bra att inte äta frukost men jag kan verkligen inte äta på morgon för jag är för trött och oftast så hinner jag inte & jag bantar ej och går inte efter någon diet satt ingen kommentar på det, sen var det inte god skolmat heller, drack lite mjölk och sen åt jag middag när jag kom hem dåra. Kul! Det är nog därför jag har väldigt ont i huvudet just nu. blä, det var inte bra..

Sen efter middagen så gick jag ut på baksidan och fotade lite. Både naturbilder och självporträtt. Jag tycker faktiskt att det är väldigt kul att fota, bara att jag är så himla lat och har inte så mycket tid till sånt längre. Men det ska det bli ändring på nu till sommarlovet, eller snarare på sommarlovet. Aja, det var det jag hade att säga om idag!

tre bilder från idag:



taget med: Canon EOS 600D
Modell&Redigering: jag Maja, som ni kanske förstod :)

Ha en fortsatt bra dag ♥ PUSS

- FRÅGESTUND



Eftersom jag har ännu en gång har skapat en ny blogg så tänkte jag börja med en frågestund! Fråga massor med frågor nu! Svarar på allt, va anonyma eller skriv vilka ni är, spelar ingen roll bara ni frågar massor.

Det är superenkelt också:
- Tänk ut en fråga
- Klicka på kommentarer på detta inlägg
- skriv ner din fråga och klicka på skicka!

Alla frågor måste bara kommenteras i detta inlägg, det blir enklast så! FRÅGAFRÅGAFRÅGA nu, det här händer ju inte ofta liksom satt gör det nu.

PUSS

- Sveriges nationaldag

inte för att jag bryr mig så mycket men det betyder ju röd dag och att det inte är någon skola iaf satt det är ju toppen!

Idag ska jag nog bara vara hemma, ta det lugnt, sola hehe. Men senare kan det hända att jag går till Lina igen men vi får se. Måste öva massor på att gå i mina avslutningsskor nämligen haha, och dom är hemma hos Lina. Annars kommer det se roligt ut. Jag drömde inatt om att det var avslutning och att jag kunde gå perfekt i mina skor, kanske en dröm som händer på riktigt senare eller vad man säger. haha!

Igår var det någon festival som jag gick på, träffade massa folk där, dansade, sjöng, så det var ju kul :) Panetoz kom dit och sjöng sina låtar men den enda jag kunde var ju "dansa pausa", så var det nog för många andra också för när den låten spelades så sjöng alla mycket mer. hihi. Lina och jag kom innanför dörren vid halv ett och somnade typ direkt. Jag var helt död och jag hade också världens huvudvärk. Vaknade vid 12 och åkte typ hem direkt för lina skulle iväg på släktträff.

Men nu måste jag ut i solen innan den försvinner! Man vet ju aldrig.. Ha en toppen bra röd dag ♥ Puss

image description
Panetoz när dom sjöng dansa pausa!

image description
Jag innan jag deckade. Supertrött

- tisdag

Yessssssss det är sol idag! Jag sitter just nu på tåget med klassen påväg till något museum, soft. Åååh vad jag är glad idag! Mår så jävla bäst!

Ville bara säga att jag hoppas eran dag blir lika toppen som min :) puss

- Måndag

Hej alla söta! :)

Är på väldigt bra humör idag, tack vare mina fina vänner som jag har, vad skulle jag göra utan er? Känns så otroligt skönt att det faktiskt är skolavslutning på onsdag! Taggar till tusen. Ett långt härligt lov är ju aldrig fel liksom? Plus att det är röd dag på onsdag, imorgon ska vi på museum och på tisdag nästa vecka ska min klass vara tillsammans någonstans och bara grilla och chilla hela dagen satt det är ju nästan inga "seriösa" skoldagar kvar! Så himla skönt.

Jag har varit med Sofia idag och vi övade på att gå i våra avslutningsskor. Haha.. Herregud. Men det gick ganska bra tillslut som tur var. Höll bara på att bryta foten och dö ett par gånger men det var inte så farligt haha. Sen gick vi in till henne och kollade på gossip girls. Eftersom hon var mitt i serien fattade jag inte ett piss, har aldrig sett det förut men det kanske blir nästa serie jag kollar på när jag sett klart how i met your mother. Sjunde säsongen är så himla bäst. Alla serier i how i met your mother är grymma men aa, det är något speciellt med säsong 7. hihi!

Imorgon som sagt blir det museum och sen ska jag bara hem och chilla tror jag, hoppas på bra väder så kan jag kanske ligga och sola hela dagen? Skulle inte tacka nej :) Sovmorgon imorgon också! hehe livet rullar på nu om man kan säga det så. Nu ska jag nog duscha och lite sånt, fixa inför imorgon. Ha det så bra hörni ♥ puss

image description

- den tredje juni

Dålig start på Juni hörni.. Regnigt plus att det är kallt ute också. Va det juni som nyss började eller blev det mars igen? #trött #tjej_98.

Jo, söndagar är ju söndagar, seg och trött. Jag har en "tvättdag" tydligen, då jag måste tvätta mina egna kläder osv, mamma har sina ideér.. Städa rummet måste jag göra också. Och som pricken över iet så måste jag plugga matte eftersom jag både har läxinlämning och omprov imorgon. ÄLSKA LIVET. Skulle sitta fint med en ben&jerry nu. Men då måste man ju ha lite pengar som jag inte har just nu.

Annars så ska jag väl bara chilla. Se någon film och tare lugnt. Kanske soft det också. Men först, göra allt jobbigt som får en att vilja spy typ. hihi men det ska jag ju inte göra :) Ha en fortsatt bra söndag ♥ puss

All natural
RSS 2.0