- sunday

Hej finisar!! 
 
Ligger i sängen med paddan (min iPad för er som inte förstod) just nu, har kollat på "monsters inc" hela kvällen med lillesyrran, ganska mysigt endå! Söndagar är verkligen en dag som man oftast faktiskt inte gör ett enda piss på. Man typ duschar, städar och kollar på film, och i vanliga fall förbereda sig inför skola på måndagsmorgonen men i detta fall är det ju lov imorgon;) liiite skönt.
 
igår var jag ute med Sofia & vi träffade faktiskt ganska många så de va trevligt, sov hos henne också, sen idag på dagen så gick vi även Ringvägen och pratade om allt & inget! Sen kom jag hem och gjorde nada.
 
nu ska jag kolla vidare på one tree hill. Fjärde säsongen nu, spännandeee
pusssss
 
happyyyy

- längtar till julen!!

Längtar ni till julen lika mycket som jag? Tänk december månad, vakna till adventskalendern varje morgon och med massa julpynt runt omkring sig, tomtegröt till frukost, alla mysiga adventssöndagar och det viktigaste: den mysiga julmusiken. Lucia, baka pepparkakor&pepparkakshus, ta in granen, pynta granen, mer julbak, julafton med familjen, julklappar, juldagen och sen efter det så kommer ju nyår. Sen efter allt det är det inte långt kvar till min födelsedag;) åååååh jag längtar så jävla mycket!!!!!!!!

Puss

- paus från pluggandet

har pluggat hela eftermiddagen tills nu. Nu tar jag en liten paus. Måste koppla av lite imellan när jag pluggar för annars bryter jag ihop, fast jag brukar få utbrott när mamma ska förhöra mig för om jag glömmer bort minsta lilla grej får jag typ damp. satt jag är väldigt noga med att allt ska vara rätt, är inte så duktig på att plugga lite varje dag utan det är oftast som nu, stresspluggar kvällen innan provet.. Inte så bra, men nog om det.
 
Idag hade vi två lektioner och sen skulle vi åka och bada, sen efter badet mådde jag illa så jag åkte hem och tog det lugnt. Tröck i mig lite lunch och sen somnade jag, när jag vaknade var det bara att börja plugga. Satt min dag har väl varit rätt chill ändå.
 
Men snart tänkte jag gå ut och gå, och eftersom vi har en hund som alltid är på för en prommis så ska jag väl ta med henne också:) Mysigt! Tror det blir vinterjackan nu alltså, sjukt kallt ute nu..
 
pussssss
 
 
 

- 21/10

ligger helt död i sängen när jag egentligen måste städa rummet, duscha och plugga. Men vafan, yolo
 
Idag har jag först fikat hemma hos pappa och så var min syster Sara och hennes pojkvän där och så, sen åkte jag och Emma P till ösmo och skulle kolla på match men när vi kom dit så var det tydligen ingen match och vi tog nästa buss hem till mig, gjorde pannkakor och snackade lite och så :) sen åkte hon hem och nu ligger jag här. Det var min söndag de.
 
i fredags åkte jag och Emma till sara (mina systrar) och vi gjorde tacos och kollade på titanic tillsammans och hade en systerkväll helt enkelt. På lördagen shoppade jag och Emma och sen åkte jag hem, va hemma hela lördagen. 
 
Nu väntar duschen! pussss
 
foto av Johanna Lindegren från photoshooten i fredags!

- people always leave

And I always forget to stop them

- torsday

Hej finisar! Hur mår ni?
 
Jag mår jättejättebra faktiskt, bara lite trött och så men det är som vanligt! Ja.. Vet inte vad jag ska skriva mer haha:( Men jag ska typ tillbaka till skolan snart för jag och några andra ska kolla på när dom som hade Musik på elevens val uppträder & sjunger typ, dom har typ en liten show satt jag ska dit och titta som sagt, hoppas det är bra. Sen fyller min bonuspappa år idag så ska väl direkt hem och äta tårta och bara ta det lugnt! 
 
Det var allt jag hade att säga, pussssss
 

- torsdag

Hej finisar! Hur mår ni?
 
Jag mår jättejättebra faktiskt, bara lite trött och så men det är som vanligt! Ja.. Vet inte vad jag ska skriva mer haha:( Men jag ska typ tillbaka till skolan snart för jag och några andra ska kolla på när dom som hade Musik på elevens val uppträder & sjunger typ, dom har typ en liten show satt jag ska dit och titta som sagt, hoppas det är bra. Sen fyller min bonuspappa år idag så ska väl direkt hem och äta tårta och bara ta det lugnt! 
 
Det var allt jag hade att säga, pussssss
 

- the sweat life of Maja Lindholm

Huvudvärk. Skola. För lite sömn. Plugga. Skola. Äta. Älskar mitt liv
 
Nej usch, huvudvärken har tagit en ny nivå nu känner jag.. Har så sjukt ont i huvudet, kan knappt sitta upp.. Ljus- & ljudkänslig typ också. Värk i magen har jag också. Äckelskola och äckelhöst. Jag vill ha sommar igen!!! Jag tar tillbaka mitt "det ska bli skönt med skola, komma tillbaka till rutiner blablabla" det är ju hemskt, vad tänkte jag egentligen. 
 
Hela min dag har varit upp och ner, jag har inte gjort ett piss när jag varit hemma nu och snart ska jag börja städa rummet för jag kan inte vara i den här röran längre. Dessutom är röran i mitt rum inte det ända jag behöver städa upp, jag behöver skaffa ett liv... 
 
Förlåt för tråkigt inlägg, ha en bra dag.
 
today at school

- godnatt finisar

- Bara att börja..

ska börja plugga till tyskaprovet men ville skriva ett inlägg först! Idag har jag inte gjort något speciellt, hehe som vanligt. Kom bara hem efter skolan, slutar tidigt på måndagar! Så himla skönt! När jag kom hem satte jag direkt på oth och gjorde mellis, sen blev jag sugen på att baka sat jag satte igång med att baka kärleksmums, det är så himla gott hihi. Har världens huvudvärk, vet inte vad det är med mig, har konstant huvudvärk:(
 
Sökte på rihanna på spotify och lyssnar igenom alla hennes låtar typ, väcker gamla minnen och då blir jag glad:) Hon är riktigt bra och hennes låtar är grymma desstom, sen är hon så jävla snygg också.. Skulle inte bangat på att se ut som henne.
 
Nu blire plugg, pusssss
 
Perfekt som plugggodis också;)

Hej

Från tyskan

- i dont get why...

om man gråter för "no reason", är man störd i huvudet då eller har man burit runt på massa känslor utan att man vet om det på något sätt? Eller ibland när man känner sig nere och vill bara gråta? Men att man egentligen inte har någon specifik anledning? Att man behöver gråta ut de gamla problemen och att det ska kännas bättre efter? Eller är det bara jag som sitter här och analyserar hur känslor fungerar haha? Söndagar är rätt deprimerande haha...
 

- Time to move on, for real

- TGIF

Hallå snyggingar! Fredag idag, jävla skönt
 
usch jag börjar typ alltid inläggen med att berätta om hur skolan har varit? Wtf, som att ni vill veta det det liksom. Ska jag genast sluta med, promise 
 
varit trött och seg hela dagen som vanligt, efter skolan nu har jag bara varit hemma, inte gjort ett piss. Kollat på one Tree Hill sen klockan 15, spännande liv jag har, otroligt bra att blogga om! Nu ska jag börja städa rummet typ och sen äta middag hoppas jag! Har inga vänner satt jag ska väl spendera min fredag inne på mitt rum, kan väl vara skönt det också men vafan, skulle varit trevligt med sällskap:( aja, ska fortsätta med att göra ingenting nu! 
 
Puss
 
Me rightnow

- torsdag

Sitter just nu på mattelektion men ingen jobbar så då gör inte jag det heller, pallar inte hehe :( geometri är inte min grej... Och inte talräkning... Och inte algebra.. Jag är inte bra på matte helt enkelt. Hehe

Nästa lektion är svenska, favoritämnet typ, satt det är iaf bra, Marie är också påväg hit till skolan, hon ska vara här ska dagen :D roligtroligt.. Haha nej men vilket cpinlägg, hejdå med er

-

Hej alla!

Är hemma från skolan idag dels pga att jag mår lite illa och dels för min huvudvärk som ALDRIG vill försvinna. Och dels för att jag var trött haha:( men jag kände på mig att jag ändå inte skulle kunna koncentrera mig och vara delaktig o sådär så bestämde mig för att vila idag! Behöver vila för den delen också. Åttan är fan pain in the ass hela tiden. Orkar verkligen inte!

Just nu ligger jag och hunden i min säng och myser. Kan knappt skriva för hon puttar bort min mobil hela tiden för att jag ska klia och klappa henne, haha plutten, alla säger att hon är äcklig o ful men för mig är hon världens sötaste och så är hon jätte charmig, så äre!!

Ikväll så kommer alla systrarna hit + deras pojkvänner, Sara (en av dom) har fyllt år och vi ska äta tillsammans och fira henne, så det ska bli mysigt det!

Puss

Medans dom har sina pojkvänner så har jag scarlett, min hund hihi, min tjockis

- tisdag

Den här dagen har nog slagit rekord i hur trött jag har varit nånsin. Jag är trött på skolan, jag var också väldigt trött i huvudet, jag är trött i kroppen, känns typ som att jag kommer bli sjuk :( Usch.. Plus att jag ska iväg och dansa om ungefär en timme & jag är inte taggad inför det alls. Vill bara krypa ner under mitt varma täcke och stanna där tills jag mår bra igen och tills jag har lust med nåt igen.  Är allmänt bara trött på allt runt omkring mig..
 
Men aa, jag ska väl börja träna på dom stegen vi lärde oss förra veckan & få flyt på dom och sen göra i ordning mig. Usch vad allt låter jobbigt idag, jag har verkligen tappat lusten om allting!! Inte bra ju :( Ska försöka bli positivare, tråkigt för er också att läsa om mina problem. Sorry guys 
 
Hoppas ni haft en bra dag, puss
 

- hemma hos lina

Hej :)

Sitter hemma hos lina just nu med Julia och lina, vi gör inte så mycket, bara snackar och så, lyssnar på musik:) vi orkar inte göra nåt iaf satt.. Jag ska sova här hos lina ikväll! Mysigt!

Idag har skolan gått bra, fast hade världens huvudvärk som gick över när jag käkade hehe, var väldigt trött också satt det var väl det som var jobbigt! Fick mina omdömen idag också och jag hade väldigt bra omdömen faktiskt:D så då blev jag glad! Haha vilket mongoinlägg.

Puss

- fridaaaay

Hej alla finisar!
 
fredag idag och jag valde att åka hem till pappa och bara chilla, som på den gamla tiden:( saknar att vara liten när det inte fanns några stora problem och man var glad hela tiden (nästan). Men aa, vi alla måste ju växa upp någongång, finns inget att göra åt det, dessutom vill jag bli äldre och så, det är inte det jag menar. Bara att allt var mycket enklare förr.. 
 
Idag var det först skola som slutade med orientering som förvånadsvärt gick väldigt bra dock, men jobbigt endå, var helt lerig och blöt när jag kom hem:(  sen åkte jag hem till pappa vid halv 6 och har bara tagit det lugnt hela kvällen med massa othavsnitt och så! Mysigt!!
 
nu ska jag fortsätta ta det lugnt, behöver det faktiskt! 
Hoppas ni har haft en bra dag för det är ni värda, puss
 

- onsdag

hej på er!
 
idag har jag haft en ganska bra dag! seg skoldag som vanlig, onsdagarna är ju alltid längst, slutar 16, det var väl  det ända jobbiga.. Kom hem från skolan 17:10 eftersom jag slutar på kvarnängen för jag har tennis på elevens val och så tog jag och Emma 16.36 bussen och det tar ju typ en halvtimme därifrån! 
 
Efter skolan har jag vara varit hemma och städat, fixat och tagit det lugnt! Har varit så sjukt trött den här veckan så det var skönt att komma hem och göra ingenting! Nu på kvällen har jag ätit världens bästa kvällsmål som bestod av: fyra rostade mackor, en kopp oboy och fyra bullar! Haha.. Jag var lite hungrig ;) nu ska jag iaf borsta tänderna och gå och lägga mig! 
 
Godnatt alla fina läsare, puss 
 
me today at school
 

- Maja Ramsey

Hej alla fina!
 
Sitter i köket och håller på att tina kycklingen, min "matdag" idag så jag ska laga kycklingwok med cocosmjölk och pasta till familjen, och Emma som förmodligen kommer käka här också;) 
 
Idag så gick skolan ganska långsamt, jag gick upp vid halv åtta och gick direkt in i duschen sen fixade jag mig och massa sånt och var klar vid ungefär 9, så då kunde jag i lugn och ro sitta och äta frukost och kolla på tv till jag gick till bussen kvart i tio, tråkiga lektioner plus engelskaprov som gick sådär och sen slutade vi 15.20.. Men rätt bra dag iaf! Dans ikväll också! Det ska bli kul iaf:D
 
Nu ska jag fortsätta laga mat, puss
 
Me today

- godnatt

- monday

hej på er!


Jag har äntligen fått igång mitt tangentbord till ipaden, skitskönt att blogga med normala knappar om ni förstår ;) Som alla andra måndagar så är det jättesvårt att kliva upp på morgonen, ville bara stanna kvar under mitt sköna täcke, men nej, det var bara att gå upp:( Fixade mig, gick till skolan, sov igenom nästan alla lektioner och sen slutade vi 13.20, de är det ända sköna med måndagar, att vi slutar tidigt.. Efter skolan var jag med Lina&Julia, vi gjorde inte så mycket, bara chillade! Åkte hem med halv sju bussen och har inte gjort något annat än ätit & legat i sängen!

Imorgon börjar jag halv 11, otroligt skönt, men jag ska ändå upp vid åtta för jag vill ha tid på mig att duscha, fixa mig & äta frukost! Men en timmes extra sömn är ju sjukt skönt också! Nu ska jag titta lite över engelskan, prov imorgon.

PUSS

RSS 2.0