- fredag

- godnatt

Alarmet är ställt på 06.30 och ska ta 07.22 tåget in till stan. Rätt nice endå. Godnatt på er!
 
pusssss
 
 
from today

- tur att man kan somna iaf..

..så att man slipper genomlida ännu en måndag dödstrött. Kan verkligen inte somna.
 
och som vanligt när jag inte kan somna börjar jag tänka istället. Och den här gången åt det bättre, fan vad jag mår bra! Jag har mina närmaste vänner runt omkring mig och allting är på plats liksom, det är snart sommarlov och sommartider och jag ska må så jäkla bra. Jag vet fan inte vad jag skulle ha gjort utan mina vänner. Dom är så jävla underbara, och det känns så konstigt att jag för en gångs skull inte tycker att något är ett problem eller att jag är ledsen över något. Det måste vara sjukligt, det ska vara en självklarhet att man ska må bra. Och all kärlek går till er som är ledsna för ingen jävel förtjänar det.. Been there och det är ingen rolig plats att stanna på. Eller iof så förtjänar vissa att vara ledsna för vissa har ju ingen hjärna men jag hoppas de flesta är på topp!! 
 
dessutom att se en medelgammal gubbe sitta på bussen men tårar i ögonen och förtvivlan i hela sitt kroppsspråk och som dessutom sitter sorgset och dricker ur en ölflaska som det gjorde igår gör mig så ledsen. Min kärlek går till alla ledsna och deppiga människor, jag hoppas verkligen att de kommer bättre dagar för er<3 jag vill typ hjälpa er på riktigt:( ingen är värd att vara ledsen..
 
min slutliga sammanfattning är att VA GLAD! det är okej att vara ledsen men må oftast bra och tänk på allt fint, allt är inte lika hemskt som man fördömer/tror. Och att mina venner e best.
 
 
 

- söndag

Som varje söndag så har jag ångest haha! Vet inte vart det kommer ifrån, det är bara rutin helt enkelt att jag ska ha ångest på söndagar. Ny vecka och måndag imorgon, skola. Det är väl de som gör allt tråkigt. Plus det här vädret gör ju inte allt mycket bättre alltså.. 
 
Kom hem för en timme sen ungefär, gjorde kycklingwok i kokosmjölk och nudlar. Gott!! har varit hos min syster Sara hela dagen, eftersom jag sov där igår, kollade Dortmund-Bayern München matchen med Sara, Emma och flera. Så jäkla synd att Dortmund förlorade:( men det var mysigt iaf, har haft en chillhelg helt enkelt. Har inte orkat göra något ändå. Kan va skönt ibland. Snart är det sommarlov och jag kan nästan inte längta mer än vad jag redan gör, längtar så det gör ont typ. Men snart så:D
 
pussssss
 
 
 

- kom igen Dortmund!!!!

- today

- helt död

Hemma igen efter bortamatch mot Hanviken, vi förlorade tyvärr men jag taggar tills nästa match imorgon, då jävlar alltså. Dam match på kvarnis, kl 20.30 för dom som inte har något annat för sig:) nu måste jag sova så jag kan gå upp imorgon! 
 
pusssss
 

- godnatttt

Jag tänkte skriva ett snabbt inlägg innan jag somnar. Gick ut med Emma och Tolgahan på kvällen och vi gick runt lite och snackade, jättemysigt. Dock jättekallt. Det känns ju inte direkt som att det är vårvärme ute än, sämst. Men aja, vi får hoppas att det blir liiite varmare till i sommar iaf..
 
ska upp tidigt imorgon och duscha och fixa mig innan skolan, så måste nog sova nu, kommer vara så madafakk trött imorgon alltså:( tror inte jag hinner uppdatera för direkt efter skolan ska jag stressplugga och sen iväg på bortamatch, om vi vinner igen blir jag så glad alltså!! 
 
Godnatt finisarpussssss
 

- wednesdayyy

Skön onsdag ändå, försov mig imorse och kände mig inge vidare så jag valde att stanna hemma. Gick ner och kröp ner hos min lillasyster, kollade på Disney junior haha, tills hon skulle till dagis, då tog min tjockis till hund över hennes plats så sov vi där tills klockan 12, jättemysigt!
 
har precis proppat i mig en pizza, kollat på new girl och chillar bara. Men snart måste jag börja plugga och även städa mitt rum:( inte många dagar kvar tills jag även flyttar så jag ska väl börja packa lite också. Vet inte riktigt.
 
pussssss
 

- love

 
 
 

- så mycket kärlek

Vann vi? Ja men de är klart vi gjorde. Älskar vårat lag så himla mycket, nifen♥
 

- taggar för match

Hey people!
 
den här tisdagen har varit så madafakk seg. Usch, hatat verkligen allt idag. Inte bra:( 
men sitter jag här, ombytt till matchkläderna och taggar för match på hemmaplan♥ Ska bara packa väskan och sen åka till samlingen. Hoppas verkligen att vi vinner idag, specielt efter den sköna vinsten i lördags!!
 
pusssss
 

- måndag

Hej på er!

Har för typ första gången haft en bra måndag. Började med att vi slutade tidigare vid 12.50, gick och kollade på skolavslutningsklänningar i centrum med vänner, tog en subway och chillade. Solade sedan med Emma på hennes framsida. Så jävla varmt!! Efter maten tog jag och Emma en långpromenad med massa snack. Och nu ligger jag i sängen bredvid Emma och vi ska snart sova! En bra dag helt enkelt.

- sunday

Heeey
 
som ni ser har jag fixat bloggen lite smått nu, inget speciellt egentligen bara lite nyare bilder. Har legat i sängen sen jag kom hem från Marie och gjort absolut ingenting. Jag har kollat på "Portkod 1321" & ätit chips typ. Haha kul liv! Nej men jag har inte pallat heller, skönt att bara ta det lugnt ibland också! Hoppas det blir asbra väder imorgon btw, behöver soool. 
 
Jag är så sjukt trött på skolan så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Det bara är massa prov och inlämningar nu på slutet så jag får sån jäkla panik. Även fast det bara är åttan så vill jag göra allt ordentligt, men tyvärr så har jag ju dock ingen ork så inget blir gjort och så blir jag ledsen samtidigt för att jag själv vet att jag kan vara så mycket bättre än så. Men det ska bli så himla skönt med sommarlov snart. Dör av längtan. 
 
Nu ska jag fixa lite kvällsmål, kolla på new girl och förhoppningsvis somna innan klockan slår 03:( 
pussss
 

- godmorgon

Heeeey, har typ precis öppnat ögonen och det första man ser är vädret, lite jag ska sola idag!! Ska åka till Marie snart och vi ska nog plugga dock men också sola och åka ut med båten! Så de e niceeee. men nu måste jag upp o äta frukost. Puss
 
 

- Im back

funderar på om jag ska börja blogga lite igen. Kanske bara ska rensa inläggen lite först och typ uppdatera headern lite osv! Men det ska nog kunna fixas utan några problem. Ska försöka göra massa roliga & olika slags inlägg och försöka uppdatera dagligen men det kommer nog inte hålla så värst länge men det finns alltid en början till något! Lite svårt och fixa massa grejer med designen osv när jag endast har min iPad för tillfället men jag fixar det på något sätt, hähä om ni ville veta! 
 
Just nu gör jag inget speciellt, har precis kollat igenom filmen Lol yttligare en gång. Haha! Men den filmen e mysig, och killen är så madafakk snygg. Så lite svårt att låta bli, speciellt nu när jag har kollat klart alla avsnitt av Pretty Little Liars och inte har nån möjlighet att dreggla över Toby så måste jag ju titta på något annat! Hihi
 
nej, jag kanske ska försöka sova endå, puss
 
RSS 2.0