- trött

Jag är så sjukt trött på idioter. Hatar dig så grovt mycket, usch. Vissa personer har ju ingen respekt i hela kroppen, jag blir så sjuk arg och lägger ner massa onödig tid på att vara arg där jag istället kan vara glad. Men det är jag inte, för jag blir så sjukt arg. tycker synd om personer som måste trycka ner andra för att höja sig själv för det är riktigt synd om dom. Sorgligt nog så finns det tyvärr många idioter. Suck, som ni märker är jag rätt trött på mänskligheten, typ. 
 
 

- lets go

 
 
 
 

- cant sleep

hej på er!
 
Har inte skrivit på ett bra tag men jag har inte haft tiden till det helt enkelt, vi har sommarlov nu iaf som är grymt skönt!! Lever livet helt enkelt. Ska dock börja jobba i 2 veckor på måndag men vill man ha pengar så måste man jobba tyvärr hehe. Kan inte sova haha, jag ligger vaken brevid Emma & Amanda som sover med Amandas Macbook. Jag lär ju sova gaaanska gott imorgon när de istället är pigga och vill vara uppe. Men aja! Jag skriver bara massa skit när jag skriver blogginlägg. Vem bryr sig ens om att jag inte kan sova? haha. 
 
Imorgon.. eller aa, idag är det midsommar och det ska firas ofcourseeee. Med fina vänner & massa sol, hoppas jag. Om de regnar imorgon.. eller aa, idag så kommer jag börja gråta helt ärligt. Vill ju kunna ha klänning/shorts.. Inte jeans och tjocka tröjor liksom. 
 
För övrigt är jag bara så trött på vissa människor, förutom mina vänner, men de som jag ogillar för tillfället ogillar jag väääldigt mycket. Hoppas de jag ogillar tar åt sig. OGILLA. Vänta jag tror jag glömde skriva att jag ogillar en del så här kommer det - Jag ogillar en del personer just nu. Japp 
Nej men, kan folk bara sluta lägga ner massa tid på skitsnack, "vem som sagt vad", att vara falska, bry sig så himla mycket. Det är ju just det som är grejen, folk bryr sig för mycket. Visst, klart man ska bry sig om saker men det finns en gräns. Man bryr sig & man tar åt sig FÖR mycket. Det är just då man ba ska stanna upp och ba chilla. Och nu ska jag inte låtsas som att jag inte gör nånting av det där själv för det händer också.
 
Nattinläggen blir lika röriga som alltid. hehe. Men det är väl rätt charmigt ändå:)
pusssssss
 
 
 
 
Lite bilder från min instagram under den senaste tiden!
 
 
RSS 2.0