- Gotland - del 1

 
 
 
 
 
 
 
 
 

- Got my ass back home

Hej alla fina människor!
 
Kom hem för två timmar sen, har seglat till gotland och varit där i två dagar och seglat hem igen med Marie och hennes mamma & pappa! Har varit super mysigt plus att marie och jag har två otroligt härliga dagar i Visby. Kunde knappast blivit bättre! Vi cyklade runt på en tandemcykel, solade&badade, åt massa glass, lyssna på musik och chillade framför utsiken med solnedgång, hade en photoshoot framför den bästa klottervägen någonsin (!!!), och gjort sååå mycket mer! Åh vad roligt det har varit, plus att jag har världens finaste vän, tack vare henne som det blev så bra också :) 
 
Nu när jag kom hem så åkte jag, mamma & syster till ica och köpte ben&jerry, goda mackor och sånt som jag vill ha hemma! Så jag ska väl ha en gossipgirl kväll hemma! Så mysigt :) JUSTE, måste berätta också att jag och marie stod vid killparfymerna och valde vilken som luktade godast och det är Diesels nya "only the brave", alltså seriöst, jag har testlappen hemma och jag har typ stoppat upp den i näsan för att den luktar så äckligt gott!! Alla killar köp den förfan!!!!
så jag kan gå och lukta på er istället sen ;) 
 
wääää vad den luktar gott!!!!!!
 
Nu ska jag redigera alla bilder från gotland! 
Ha en bra söndagskväll, PUSS

- Torsdag

Hej dääär
 
Idag är det torsdag, vaknade upp av världens sjukaste dröm.. Ni vet en sån där dröm som man vaknar upp i panik i och sen inser att det bara är en dröm? Så var det för mig..Scaary, eller den var inte läskig men den var bara så himla sjuk, går inte att förklara!
 
Lina sover fortfarande, och hon ligger laddaren och min mobil har dött så om jag tar laddaren kommer hon vakna och lina är inte rätt person att väcka på morgonen.. eller "morgon" o morgon, men inte en trevlig "hej-jag-har-nyss-vaknat-person".. Haha sen när jag vaknade också så känner jag att jag har en jävla läkerol i håret från igår.. Fräääscht. Kul att någon har sugit på den och sen slängt den på mig typ, för det kan ju inte varit jag som ätit den och sen spottat ut det i mitt egna hår liksom? Aja..
 
Idag har jag ingen aning om vad som kommer att hända, vi har inget planerat liksom.. Kanske skulle träffa min syster lite, men vi får se helt enkelt!
 
Ha en bra torsdag allihopaPUSS
 

- Tuesday

Hej alla fina människor där ute!
 
Precis vaknat.. Eller nja, vaknade för typ två timmar sen men jag kom precis upp ur sängen nu :) Tänkte precis skriva "ganska bra väder idag blablabla" men jag ångrade mig eftersom jag alltid börjar inläggen på det viset. Men jag ska i vilket fall vara med Lina idag. Får se vad vi hittar på.. 
 
Jag önskar er alla en fin dag ♥ PUSSS
 
Foto - Johanna Lindegren

- Måndagen den 17 juli

Hejhej!
 
Idag har det varit ganska bra väder, varmt men det har varit blåsigt.. Varför börjar jag alltid inläggen med vad det varit/är för väder, som någon väderprognos, skitsamma... Så jag hängde på nixta ett tag, drog ganska snabbt därifrån för det var storm, jag och Marie gick hem till mig, chillade, åt några mackor sen åkte hon iväg. Då åkte jag hem till min kära pappa och har chillat här hela kvällen! Dagen har nog mest av allt spenderats vid min telefon, ni vill inte träffa mig när jag har hittat ett nytt spel.. Spelat "songpop" hela dagen haha.. Börjar bli ganska bra faktiskt ;)
 
Imorgon vet jag inte vad som händer, kanske ska iväg till min syster, eller så ska jag vara med Lina, har dubbelbokat lite hehe.. Men jag får se hur det blir! Det ordnar sig :)
 
Hoppas ni har haft en bra måndag allihopa, sovgott ♥ PUSS
 
me today
 
 
(oj, egentligen är det tisdag nu... men aja)

- regnig söndag

Hallå dääär
 
Haha som vanligt så har vädret pms och har lite svårt att bestämma sig om det ska vara monligt, soligt eller spöregn. Svensk sommar är alltid härligt, jajamen! Jag klagar inte.. Nej men det är systerträff här hemma, alla systrar samlade plus tre systerbarn! Mysigt.
 
Vi här hemma ska iaf äta lite snart, sen bara mysa! Hoppas ni också får en bra dag ♥
 
PUSS
 
me & my sister

- Den 14 juli

Helluuuuu
 
Sitter i mitt fula omgjorda rum (berättar snart..) med Lina & Sofia, vi gör fula videos med "funny talking mirrors", skrattar ju satt jag får ont i magen.. haha! Vi har segat hela morgonen och kollat på skräckfilm, fredag den trettonde, eftersom det var det igåååår, hehe :) Haha jag sitter bara och tycker att folket i skräckfilmer är så himla efterblivna så jag blir typ irriterad.. 
 
Jo, jag försökte göra om i mitt rum men det blev inge bra alls.. Allt ser förjävligt ut just nu och därför sa jag att vi sitter i mitt fula omgjorda rum, för det är fult. Och omgjort. Okej jag har inget att skriva om satt jag sitter bara och babblar om heeelt onödiga grejer. 
 
Ha en bra lördag allesammans, och hoppas ni inte hade allt för mycket otur igår ;) PUSS
 
bild från midsommar..

- äntligen

Så kan man blogga från mobilen igen! Tack äntligen.. Haha hej på er! Sitter och väntar på bussen, har varit hos lina en snabbis och hämtat massa kläder som jag haft hos henne.. Sitter o lyssnar på musik också hihi :) bara jag som blir på världens bästa humör när jag lyssnar på "flytta på dej"? Haha. Tänkte mest bara säga det! Och visa mina nymålade naglar hehe! Ha en bra onsdag allihopa! Pussss

Dagens outfit

 
 
 
 
Baggeyjeans - Tröja från bikbok 
Enkelt och snyggt, obs att jag inte hade sminkat mig/fixat håret när jag tog bilderna :)

- jag talar ut

Jag fick några frågor förut om varför jag inte tycker om min kropp och jag tänkte berätta lite nu. 
 
För det första så är jag väldigt smal.. Vilket jag faktiskt inte trivs med, jag vill ha lite mer fläsk på kroppen, lite mer fläsk överallt faktiskt ;) if you know what i mean. Jag vill inte ha lika beniga armar & ben, jag vill ha former på min kropp helt enkelt. Och det blir ju inte bättre av att folk alltid ska slänga fram någon kommentar över hur jäkla smal jag är. Tillexempel "ÅHERREGUD Maja, jag får runt min hand på ditt smalben, shiiiiiit, dags att börja käka eller?" kan vara typ så. Och det är då jag blir så himla sur för grejen är att jag käkar. Mycket. Mängder. Kilon. haha nej men ni fattar. Jag är ingen dietbitch som inte äter ett skit. Jag käkar massor!! Och det är inte alltid lätt att vara bland alla mina vänner som passar i alla kläder, kan låna massa jeans & byxor av varandra och dom passar perfekt. Jag kan liksom inte det för jag måste typ köpa specialjeans om något ska passa på mig.. haha nej, men typ. 
 
Jag hade lust att skriva av mig lite, jag är rätt nöjd över min kropp ändå. Det är den jag lever i liksom och jag kan inte göra så mycket åt saken, förutom att fortsätta käka (och det är helt okej för mig!!) haha. Så ni får inte tro nu att jag är världens största emo eller så för det är jag inte :) 
 
Ha det så bra alla söta ♥ PUSS
 
 
 
 
 
 
 
 

- Måndag igen

Tjatjaaaa
 
Måndag är ju i och för sig snart slut men jag sitter hemma och kollar på massa gamla minnen & bilder och jag har garvat satt jag fått ont i magen. Tack förflutna Maja för att du har varit så himla ful! hahaha... Kanske kan bjuda på några i något inlägg men inte nu :)
 
Idag har jag varit med fina vänner på nixta, badat & solat och chillat. Marie har äntligen kommit hem från new york. Saknat henne här hemma! Satt jag hade mycket att berätta för henne! Härligt. Åt på thai idag och efter nixta hade jag så himla ont i magen så jag trodde jag skulle dö eller nåt, åt maten för snabbt för det var så gott :( Så kan det gå ibland.. Men jag mår bra nu :D
 
Nu ska jag kolla på massa gossip girl avsnitt! 
Hoppas ni haft en bra måndag och att den fortsätter så, PUSS
 
Gammal bild

- Lördag

hej tjena hallå!
 
Wow, jag skriver ett inlägg äntligen! Längesen nu. Men jag hade fullt upp med dans och vänner i veckan nu satt jag har inte haft tid helt enkelt. Danslägret var verkligen jätte kul, haft en otroligt bra vecka, det ända var väl att gå upp tidigt men det var värt det. Live love dance ♥
 
Nu sitter jag hemma hos mig med lina! Vi ska snart gå ner och äta på thai, fyfan vad gott! I det här vädret också, ännu bättre!! Klart man ska äta thaimaten utomhus när man har chansen :) Men nu har jag inte tid att skriva längre!
 
Ha en bra lördag nu ♥ PUSS
 

- Måndag den 2 juli

Hallå där!
 
Idag är det måndag och jag har halvsovit mig fram hela dagen ungefär. Nej men jag gick upp vid halv 7.. Eftersom det var danslägret som började idag och jag somnade liksom vid 2 inatt satt man är inte så pigg efter bara 4-timmars sömn.. Nu är jag helt död kan jag ju tala om för er.
 
Dansläger imorgon igen, och på onsdag & på torsdag. Usch vad ont i huvudet jag har.. Är super super trött så vi får se om jag blir hemma hela kvällen kanske? Om jag inte får något bättre för mig kan jag ju lika gärna vara hemma. Men vi får se helt enkelt :) Gossip Girl finns ju alltid..
 
Nej, nu ska jag gå och hämta en glasspinne! (om ni ville veta alltså)
Ha en fortsatt bra dag allihopa PUSS
 
RSS 2.0