- sleepless

Grejen är att jag typ inte har sömnproblem, det är typ att jag inte är "sugen" på att sova egentligen så jag bara intalar mig själv att jag inte kan sova och så går jag typ aldrig och lägger mig, jag menar, om jag hade försökt att sova redan vid 23 så hade jag garanterat sovit nu. Dumt att bara släcka och krypa ner och vila ögonen? aja, det är som det är. Upp vid 06.30 imorgon för att börja fixa mig! Yeaaay.
 
godnatt!! Pussssss
 
 
Två bilder från idag

- video från malmöresan

 

- en lugn fredag

Bestämde mig för att ha en lugn fredag idag. Kom hem direkt efter skolan vid 13 och la mig och kollade på O.C direkt! tycker dock inte att det är så jättebra men kul att kolla på ibland. Mitt i allt fick jag värsta rycket och ville styrketräna lite, så jag satte igång med att värma upp, stretcha, dansa lite & sen tränade jag sönder lår, rumpa och mage och kan redan nu känna att jag har träningsvärk. Måste sätta igång lite nu innan dansen börjar så det inte kommer som en chock all träning jag kommer att få där och på fotbollen såklart! 
 
Ikväll så händer inte mycket, antingen så är jag bara hemma eller så ska Emma komma hit och göra mig sällskap! Har sovit dåligt hela veckan nu när skolan börjat så jag är ganska utmattad. Imorgon blir det match, tror det är hemmamatch dessutom! Så ni som inte har något bättre för er kan ju komma upp och kolla såklart!
 
nu ska mästerkocken Maja Ramsey koka kycklingnudlar. Pusssss
 
död efter workout

- rutiner

yes. Igår började skolan igen och nu är det bara att gå tillbaka till sina vanliga rutiner. Jag var helt död igår kan jag ju säga. Slutade vid 13, jag & Emma kom hem till mig vid halv två och sen sov jag som en stock vid 15. Vaknade vid 20 i panik och insåg att jag missat träningen.. Så trött var jag haha! Stackars Emma som fick vara vaken och underhålla sig själv och jag bara sov:( men skönt var det iaf! Andra skoldagen idag och vi har redan börjat kika in lite på olika gymnasium på olika gymnasiesidor på nätet, fick några idéer om vad jag skulle kunna tänka mig att bli. 
 
Det är så himla svårt med gymnasieval, om man väljer något som man kan börja jobba med direkt efter studenten är ju inte det säkert att det håller i längden, jag kommer säkert inte vilja samma sak senare i livet som jag vill nu när jag endast är 15 år liksom. Alternativt är ju att välja typ en bred linje som Sam-Sam eller natur så att man kan plugga vidare till vad som helst sen, men dock är jag ju inte alls sugen på att varken välja en sån linje eller plugga vidare på högskola. Så vi får se hur det blir med det helt enkelt! Försöker koppla av och låta ideerna komma till mig istället för att leta runt på nätet för att komma till idéerna. Blir bäst så!
 
imorgon är det typ mentorsdag och våran klass ville vara tråkiga och sitta inne och kolla på skräckfilm & äta godis haha! Men det ska bli skönt endå. Nu ska jag kolla på det nya avsnittet av pretty little liars! Pusssssss
 
Jag innan skolan igår

- Torsdag

Sitter och tar det lugnt i soffan med godis & chips, haha ovanligt.. Men så äre, tycker jag ändå förtjänar det efter att haft fotbollsträning i 1,5 timme i spöregnet. Dock tycker jag att det är ganska skönt när det regnar när man tränar och speciellt när det är match. Bara att det blir kallt och äckligt tillslut. Men det löser sig!
 
Har rätt mycket pågång i helgen faktiskt. Sara, min syster, kommer hem från Kina efter 3 veckor så då ska vi träffas vi systrar och ha systerkväll. Länge sen vi träffades tillsammans så det ska bli kul! Sen har jag två matcher pågång och sen ska jag även stå i cafeterian på kvarnis på söndagen. Kill meNej men det är skönt att jag har lite på schemat ändå, så jag inte bara latar mig, är ju rätt bra på det..
 
Jag har även precis anmält mig till höstterminen på streetdance. Wiiiii. Åh, har saknat att dansa faktiskt! Jag känner mig glad nu. Ska bli skönt att återgå till skolan och vanliga rutinerna, fotboll & dans. Då har jag mycket att göra så jag slipper tänka på massa annat. Jag är så glad!! Längtar också till malmöresan som vi i fotbollslaget ska göra om en vecka. Åker från samlingsplatsen 7.30 på torsdag morgon till hotellet i malmö. Sen nån dag ska vi till Köpenhamn och gå på deras tivoli där. Nej men allt ska bara bli så kul & skönt att lämna Nynäs för ett tag.
 
Nu ska jag kolla på harry potter filmerna, har aldrig sett dom så dags nu kanske.
Pussss
 
Emma halv åtta imorse haha
 

- sömnlösa nätter

Vet inte hur många gånger jag försökt ändra sovposition nu alltså. Det är typ 180 grader i mitt rum också så just nu vill jag typ dö. Hur svårt ska det vara att somna? funderar faktiskt på om jag ska dygna så jag kan somna tidigt ikväll istället. Hade iof varit smart men jag vill ju så gärna sova nununuuuu. Älskar att sova och sluta tänka för ett tag. Tänker alldeles för mycket.
 
Är bara så himla otaggad. Otaggad på allt. Orkar inte längre, vill bara åka iväg för ett tag och slippa tänka på annat & andra. Tycker typ inte om nånting nuförtiden, nånting gick snett det här året bara. Hittar ingen energi till nånting. Men för att inte bli fööör deppiga nu så kan jag ju berätta vad jag har planerat efter jag har vaknat senare idag haha.
 
tänkte hitta på något kul med Emma (hehe ovanligt), vet faktiskt inte vad vi ska göra än men något kul blir det, kanske fota ute någonstans?? Dags för lite photoshoots nu! Sen ska jag kolla om man kan börja anmäla sig till dansen faktiskt, nu har jag mitt uppehåll i ett år, dags att köra igen! Ska anmäla mig till streetdance så fort som möjligt. ska bli så kul!!
 
nu är klockan tio över fem på morgonen och jag hörde precis första morgonbussen så kanske dags att försöka sova nu! Pusssss
 
 
 

- bestie

Jag vet inte hur jag ska inleda det här inlägget faktiskt, men jag ville bara berätta för er vilken fantastisk vän jag har. Det är klart det är Emma vi snackar om. jag och Emma brukar inte visa alls så mycket hur bra vi tycker om varandra, vi slåss och skojtjafsar istället. Vi är inte ofta överens om saker, vi väljer hellre att sitta och diskutera om saken tills den ena får en käftsmäll eller alternativt mördarblicken. Vi hånas, vi mobbar och vi retas. Vi kan bli så irriterade att vi bara sitter en meter från varandra i en timme utan att säga något. Men trots allt det så slutar det alltid med att vi brister ut i skratt och blir överdrivet glada istället. Hur töntigt det här än låter så är hon verkligen min "soulmate", hatar ordet men det är så. Visst, vi har haft stunder där vi har varit ifrån varandra under längre tid men sen när vi börjar ses igen är det som vi aldrig har slutat umgås. 
 
Vi kan bara kolla på varandra och fatta vad den andra tänker. Fattar hur den andra känner när den är ledsen, garvar alltid åt samma saker, blir sura för samma anledning, aa listan är lång. Jag fattade inte först hur mycket jag behöver den här dampungens energi och vänskap. Men nu vet jag. Asså hon var typ borta i 2 veckor på sommarlovet, och under den tiden hann jag typ bli deprimerad, kanske inte deprimerad men jag saknade henne så det gjorde typ ont. Helt sjukt. Ja, varför jag skrev denna bok är just därför att jag har aldrig riktigt känt att emma & ni har förstått hur mycket jag tycker om henne. 
 
EMMA. JAG TYCKER DU ÄR EN BRA THUNDERBUDDY. Jag säger till dig de jag säger.
 
 

-.BILLY <333!!!!!

fan nu är det ju simon här dårå... fan tja.. vad gör ni då...? själv sitter man ju i skype med bippan och maja dårå och det är ju då JÄVLIGT schysst..... glöm inte att fråga majsan på sin äckliga fitt frågestund mvh simon dårå

johan om du ser det här serri är det bergantoast någon dag eller?? nice : )


: )

- död

Är precis vad jag är. Dom senaste två fotbollsträningarna har varit så jävla jobbiga. Antingen är det högre tempo på övningarna eller så har jag och dom flesta varit jättelata under sommaruppehållet. Jag tror sorgligt nog att det är det andra alternativet. Tyvärr haha! Men det är bara att kämpa på tills man är på samma nivå igen om inte högre! Det löser sig.
 
just nu lagar jag lite mat, det blir hamburgare hehe. Sen ska jag väl duscha och typ sova, är dödstrött. Men ska också kolla några avsnitt av big brother 2012. Kan det bara komma en ny säsong av bb snart??? Hallå, i'm waiting
 
Pusssss
 
Jag och Emma löser vårat utegångsförbud med skype.
 
Jag idag

- TID ÄR PENGAR!!....

 Fan det är ju simon k-a här dårå.... fick ju lov att gästblogga lite dårå... den här bloggen suger så ska fixa den lite åt maja.. Hon har numera frågestund så fråga henne massa grejer!! kommer kika in lite titt som tätt här dårå så håll utkik!! Mvh simon dårå
 
SHOUTOUT TO BILLY keep it real tid är pengar
 

- visste ni att...

..när jag har tid, råd och är äldre vill jag besöka så många länder som möjligt
 
..jag har världens sämsta morgonhumör
 
..jag skrattar väldigt högt, väldigt ofta
 
..jag har stora komplex över mina ben, men nobody's perfect
 
..jag är sämst på att ha hand om pengar, köper allt jag ser typ
 
..jag har aldrig varit i ett seriöst förhållande
 
..jag har svårt att släppa det förflutna, speciellt när jag borde
 
..jag tycker att allt är i livet just nu är så jävla bra
 
PUSS
RSS 2.0