Hur naglarna blev

hihi Amanda Molander som är en super fin tjej och har en rolig och bra blogg ville se hur naglarna blev efter jag målat dom som jag skrev att jag skulle göra i förra inlägget. Klart jag ska visa er. Jag tog en vanlig blå färg och målade över mina gumminaglar (dom går av, lätt som tusan!)..

image description
Tog en snabb bild med mobilen! Dålig kvalité hehe..

Tack för kommentaren amanda, du gjorde min kväll!

Forever alone

Tjaaaa!

Jag är så himla seg idag.. Jag ska ha omprov i matte på måndag så jag har pluggat med det i typ 2 timmar, och efter ett sånt pass mår man inte bra kan jag ju säga! Ont i huvudet, seg, trött och allt dedär. Men det blir bättre snart tror jag väl, annars blir det bättre imorgon!

Idag har jag väl bara varit i skolan först, lång tråkig skoldag och sen gick jag hem och åt, börja plugga med matten och sen har jag bara chillat. Inget speciellt hände idag om man säger så. Tänkte fråga någon om någon är sugen på att gå ut och gå med mig. Men jag är rätt så säker på att ingen vill det :( haha! Forever alone.

Nu ska jag måla mina naglar, haha och vara ännu mer forever alone. Ha en fortsatt bra onsdag, pussss ♥

Foton från i helgen där jag fotades av Johanna Lindegren, det är också hon som redigerat!

True

Solväder

Hejhej!

Jag har startat ny blogg igen. Kände för att börja blogga igen men min andra blogg va för ful plus att bloggnamnet var sämst satt nu är jag igång fast med den här bloggen istället. Aja.
Världens bästa väder idag. Har solat hela dagen lång. Jag åkte hem från skolan för att jag hade världens huvudvärk satt då la jag mig i solen och stängde av allt annat för ett tag. Kändes skönt, och det blev bra resultat också. Rand nuu hihi! Nu har jag duschat, fixat en ny header och snart blir det väl middag :)

- Fall in love when you're ready, not when you're lonely.


Välkommen till min nya blogg!

RSS 2.0