- 28 november

bara 2 dagar kvar tills julkalendern börjar och första advent, helt galen av förväntan, har längtat så jag nästan spricker. Men det är snart! Det är mindre en en månad kvar tills julafton och ungefär en månad kvar tills nyår och sen börjar 2013, ska bli så jäkla skönt att lämna det här året bakom mig, lämna kvar alla dessa tankar och problem som jag gått runt och burit på. Nej men det ska bli skönt med ett nytt år helt enkelt, nya dagar och nya månader att fylla med massa nya minnen. 
 
Jaaa, idag har jag bara varit i skolan och sen åkt hem, lång skoldag på onsdagar så ni kan ju gissa vad jag gjorde när jag kom hem? Jo jag åt och gjorde absout ingenting. Skönt, men snart ska jag väl jobba matte eftersom jag ligger efter eftersom jag är så efterbliven så fort det handlar om att räkna&tänka. Men jag klagar inte, nejnej, jag måste bara kämpa lite extra kanske:)
 
Men nu ska jag fortsätta att göra ingenting, kanske dyker upp ett inlägg under kvällen men det är tveksamt. pusssssss
 

- tisdag

Ska snart sova men skriver ett litet inlägg nu.
Imorse vaknade jag vid nio eftersom jag har sovmorgon på tisdagar, skönt! Sen va jag i skolan och sen följde sofia med mig hem och vi snackade och åt mellis och bara chilla, så som det ska va:) Sen var det ju dans som gick sådär alltså, va inte där förra gången så var tvungen att lära mig det dom gjorde då plus det vi gjorde idag, så det blev lite mycket.. Men det löser sig nog!
 
Nu är jag hemma hos emma, ska sova här. Vi är fett trötta så vi kommer nog somna snart! Hoppas ni har haft en bra dag, pusssss
 
me today

- burlesque

 
jag låg i min säng och väntade på bättre tider tills jag kom på att varför inte kolla på burlesque? En grym film med både sång&dans och Christina Aguilera är ju bara så jävla bäst så jag vet inte vart jag ska ta vägen. En bra och sevärd film helt enkelt!:)
 
puss
 

- måndag

Gick upp väldigt tidigt idag för att vara mig, istället för att gå upp tio över sju och stressa så gick jag upp tjugo i sju, jag har hunnit ätit en frukost till och med haha! Så måndagen började väl ganska bra iaf:)

Nu ska jag fixa det sista innan jag ska gå till bussen. Ha en bra dag, pussss

- här ligger jag..

..helt ensam medans de flesta andra sover nu, alltid så kul med söndagar att man aldrig somnar i tid. Och att alla måndagar startar med idrott direkt på morgonen:( aja sånt är livet.

Juste på tal om livet, jag älskar livet nu, för jag jag insett att jag har världens finaste familj och de bästa vännerna, så jag har fan inget att klaga på! Så ist för att sitta och tänka på livet så ska jag börja leva det och ta stunden som den kommer helt enkelt, no fears & no regrets! Låter ju inte helt fel;)

Nej men hörni, jag måste sova nu annars kommer jag se ut som en zombie imorgon:( SOVGOTT, tack för mig.

Bjuder på en skön bild haha

- söndag

alltså söndagar är alltid samma visa. Man vaknar, äter någon frukost, städar och fixar, badar och tvättar kläder och fastnar framför oth. Jag är redan för trött för en ny dag i skolan imorgon. Jag orkar verkligen inte:( Jag är så himla trött på skolan så jag inte vet vart jag ska ta vägen och jag vill bara ha jullov nu på direkten. Jag har verkligen inte haft en bra dag idag, varit så himla sur, vaknade på fel sida av sängen imorse helt enkelt. Fast alla idioter som jag stör mig på gör ju inte allt mycket bättre. 
 
Har lust att bara packa mina grejer och dra långt härifrån. Till något vamt land och bara sola&bada. Ja tack. Nu ska jag väl fortsätta städa mitt rum lite, lyssna på musik och sen kommer syster + hennes pojkvän hit för att äta middag. En bra sak med idag är att mamma har julpyntat hela huset och så fort julen kommer kommer jag bli som ett litet barn igen haha:) 
 
pussss
 
 

- världens sämsta morgon

"god"morgon!
jag vaknade försent, men fixade mig ganska snabbt endå och så tänkte jag att jag kan gå och äta lite frukost. Men det gjorde så jag fick springa och göra allt annat som jag måste göra innan jag går till bussen. Jag måste gå ut till bussen 7.46 senast och jag öppnade ytterdörren var den 7.50 så då tänkte jag ju springa men då är det väl klart som fan att jag sätter min fot i hundbajs som min hund valde att göra precis utanför dörren. Så nu väntar jag på nästa buss ist och blir försenad. 
 
Men det är ju trots allt fredag och jag ska göra det bästa utav dagen men jag blir så irriterad på mig själv. 
Pusssssss
 
Jag igår, har igentligen inte glasögon, tur det

- torsdag

Skrev inget igår för vi hade lång skoldag och sen åkte jag typ direkt på match och kom hem sen vid 23. Så jag hann inte helt enkelt.. Men vi förlorade matchen men vi kämpade endå på bra & mer kan man ju inte göra tänkt slag precis säga men man kan ju absolut alltid kämpa lite extra, men vi gjorde vårt bästa iaf!

Om en halvtimme ungefär ska jag på fotbollsträning och det ska bli grymt kul, älskar fotboll alltså. Sen ska jag hem och plugga lite så jag har lite att göra.

Idag har jag typ haft världens sämsta dag och allt har varit upp&ner men fr hoppas att det känns bättre imorgon, fredag är ju alltid bäst;) tror faktiskt att det äckliga vädret påverkade mitt dåliga humör lite extra också satt denna torsdagen vill jag bra glömma.

Pussssss

- Whats wrong with people

...

- kan vara glad ibland också

Trots att jag nyss varit på fotbollsträning som gick åt bara helvete så är jag ändå glad idag! Jag har världens finaste familj & dom bästa vännerna, jag har inget att klaga på! Känns som att jag har fått ordning på allt igen. Från och med nu ska jag bara ha kul & fokusera på fotboll&dans, och skolan... Men mest ville jag bara skriva att jag är tacksam:) 
 
Nu ska jag duscha, äta & sova!
pusssss
 
 
Här är min nyårklänning också, den är snygg & dessutom skön att ha på sig så jag är nöjd:D

- Stupid people

Jag vill inte bli sårad längre. Jag litar på folk för lätt och tror alltid det bästa om dom, och det känns så fel att man inte ska kunna göra det, man kan fan inte lita på någon längre. Förutom få personer som en allra allra bästavän eller familjen, men jag förstår inte vad det är för fel på alla. Alla är så himla dumma hela tiden. Såklart så kan ju inte jag bestämma hur alla ska vara, för man är ju alltid sig själv och det kan ingen ändra på självklart. Men fatta vad skönt det skulle vara om alla rykten, allt skitsnack och fördomar skulle försvinna. Bara brinna upp och så småningom så skulle alla (inklusive mig själv) förstå hur onödigt allt snack som går runt är, det är bara tomma ord av hat, avundsjuka eller ord som man egentligen inte menar. 
 
I julklapp önskar jag mig en bättre värld. Haha nej, men jag vill att folk ska vakna och inse vad de faktiskt håller på med. Ni sårar. Ni hatar. Ni har kanske blivit sårade. Ni bryr er för mycket. Att det alltid ska vara något. Kan det inte bara bli bra någon gång? 
 
/En irriterad Maja Lindholm.
(och när jag säger "alla" menar jag ju såklart inte alla.)
 
 
och förrresten så hoppas jag att någon känner sig träffad när jag säger att jag inte tycker om dig speciellt mycket just nu pga allt du gjort. Du suger.

- måndag

Godmorgon, jag gick inte till skolan idag för jag mådde inge bra när jag vaknade. Så nu äter jag frukost och kollar på tv:) har så sjukt ont i huvudet...

Ni får ha en bra måndag iaf, pusss

- ny vovvis

Idag ropade Louise min lillasyster att jag skulle komma ner för att det är en överraskning där nere, så gick jag ner så ligger den här lilla nallebjörnen i hundkorgen och tittar på mig, så jävla söt så jag vet inte vart jag ska ta vägen, den är 10 veckor och heter Cesar, skitsöt verkligen!

Nu ska jag göra kvällsmål, gosa med Cesar och kolla på oth! Pussss

- så det kan bli ibland

Emma min syster håller på att locka mitt hår just nu, vi ska fixa oss och fota lite! Igår innan vi gick och la oss sa vi att vi skulle baka, gå ut i skogen med scarlett (våran hund) och vara ute typ hela dagen. Slutsatsen av det blev att vi åt frukost, sen fastnade vi i soffan och nu ska vi fixa och fota. Haha! Aja, blir bra det med!

Nu ska vi fortsätta locka håret, puss

- fredag!!

Hej på er!

Fredag idag och hittills har jag bara varit i skolan och kommit hem och kollat på oth! Men nu ska jag börja fixa mig för om en timme ungefär ska jag åka iväg till min syster och ha myskväll och sova där:) ska bli supermysigt! Jag måste fixa ganska mycket innan jag kan åka så jag måste skynda mig lite nu.

Skriver säkert senare, pussssss

#me #today

- oth

Det bästa man kan göra efter träning är att duscha (en självklarhet haha), på med mjukiskläderna, fixa kvällsmål och lägga sig i sängen och kolla på one tree hill! Finns absolut inget bättre.

Fotbollsträningen gick bra faktiskt, alltid lika kul att spela fotboll & träna. Älskar det:) så himla kul att jag kommit igång med fotboll igen.

Nu ska jag kolla vidare, pusssss

- snart fotbollsträning!

ska snart på fotbollsträning, taggat hela dagen:) Mådde skit när jag vaknade men nej, jag kämpade mig upp för att jag inte ville missa fotbollen! Och det gjorde jag ju rätt i eftersom jag mår bra nu! 
 
Nej men jag har verkligen inte gjort något speciellt idag, bara varit i skolan och sen åkte jag hem bara. Skulle egentligen plugga engelska & svenska men inget blev gjort:( aja det löser sig! Ja, jag hade inte mycket mer att skriva en så! 
 
Emma undrade vart jag kollar på oth och jag kollar på swefilmer.com! 
ha det så bra, pussssss
 

- sovgott

Ingen uppdatering idag, men jag har varit i skolan, kommit hem och käkat och tagit det lugnt och sen gått på bio! På den sista twilightfilmen, breaking dawn - part two. Och genom hela dagen har jag haft världens jävla huvudvärk, det är skolmatens fel, eftersom jag inte fick i mig någon mat. Fiskbullar, spydde av bara lukten typ. Usch.

Aja, godnatt på er:)

- tisdag

Hallå finisar!

Jag har nyss duschat, kom hem från dansen för typ 1,5 timme sen, vi började på en ny koreografi idag! Ganska bra låt faktiskt. Men jag kommer tröttna på den snart endå satt haha!

Men iaf, det var ingen sista lektion idag för alla lärare skulle på kurs satt sluta en timme tidigare var ju inte helt fel alltså! Sen efter skolan åkte jag och sofia hem till mig, vi skulle egentligen pluggat men vi åt, bakade, åt igen och snackade, så det blev inte så mycket plugg hehe. Som jag egentligen hade behövt för det är matteprov på torsdag:( äsch, det löser sig!

Sitter här i sängen och kan inte bestämma mig om jag ska kolla ett avsnitt av one tree hill eller om jag bara ska göra inbakade flätor och sova.. Är sjukt trött men vill ändå kolla haha. Aja, ni bryr er säkert inte endå om det där så godnatt på er!

Pusssssss

- sometimes the person you fall for isn't ready to catch you

- söndag

yesss då var vi här igen, laddar inför en ny jobbig skolvecka, plus att denna vecka innehåller ett jobbigt matteprov för den delen också.. Men jag klagar inte :) imorgon börjar vi med idrott vilket fall som helst, faktiskt rätt skönt med att med idrott på morgonen eftersom man blir pigg +att man slipper tänka så himla tidigt haha! Slutar 13.20 också satt måndagar är faktiskt inte någon jobbig dag för mig :) 
 
idag har jag firat pappa på farsdag med alla syrror. Vi åt lunch tillsammans och fikade och snackade om gamla tider hihi! En mysig söndag helt enkelt! Och igår var jag först och shoppade med syster, köpte en mjukisdress. Sen på kvällen var jag med Sofia och vi hade jättekul och mysigt:) så min helg har varit bra!
 
nu ska jag kolla vidare på oth, pussssss
 
 
 
 

- friday

Har tillbringat min fredag i skolan, med Sofia och sen bara varit hemma! väldigt chill fredag men det är väl aldrig fel, men jag hade hellre varit med vännner och haft kul och så:) men imorgon då jävlar!!
 
har kollat på x-factor och nu innan man får se vem som röstas ut kollar jag på "dont mess with the Zohan " som går på trean just nu, haha den är ganska rolig faktiskt! Men jag hoppas iaf på att manda eller Alex åker hem idag, dom är inte mina favoriter:/ min favorit är Awa! Hon är grym!!!
 
Aja, ska gå och hämta lite kvällsmål, typiskt mig att käka hela tiden när jag inte har något annat för mig... Haha aja, mat alltså
 
pusssss
 

- fotbollsträning!

- torsdag

Hejhej

Sitter på bilden just nu och har gjort klart uppgiften som vi hade idag så jag har ingenting att göra.

Idag har vi soprov också:( är inte säker på det där provet så är lite rädd.. Men efter skolan ska jag bara hem och sen så är det första fotbollsträningen på 3 veckor, taggad!!

Men nu ska jag gå på lunch! Puss

- måste varit trött den torsdayen

- måndag

Gick till skolan imorse men gick hem efter tyskan för jag mådde verkligen piss. har typ aldrig haft mer ont i huvudet som jag har haft idag, har fortfarande lite ont men det är inte lika farligt nu, mådde illa också satt klicka bra att åka hem. Bara jag som sov jätte dåligt inatt? Kunde för det första inte somna, sen när jag höll på att göra det så små vaknade jag liksom, frös och allt var bara jobbigt, sen när jag vaknade imorse mådde jag verkligen inte bra som sagt..
 
min dag har spenderas i soffan, har kollat på one tree Hill heeela dagen lång, varit sjukt skönt! är helt besatt av serien, om ni inte har kollat på den så ta och gör det, ni kommer inte ångra er;)
 
pussssss
 

- to do list

- sluta platta sönder håret varje dag
- sluta leva i det förflutna
- sluta vara negativ
- sluta oroa mig för allt
- sluta hacka och trycka ner mig själv
 

- kul att jag är sätter igång i tid

Allt aka vara klart och inlämnat imorgon. soprov & 9 sidor matte. fml
 
 
 

- allting har ett slut

Alltså hej, jag bara kom på nu att jag har ju faktiskt en blogg, så jag tänkte uppdatera lite! Jora, men det är bra med mig, jag lever livet, lovet har varit grymt bra! En vecka är nästan för lite men jag ska inte klaga. På något sätt är det liiite skönt att gå till skolan imorgon, men hur jag ska komma upp imorgon är den svåra delen. Får väl sätta på typ tusen alarm.. Det löser sig:)
 
yes... Det var väl det. Ska plugga på ett prov som jag missade före lovet nu:(
puss
 
 
 
 
RSS 2.0