- yolo

Idag gjorde jag och Sofia en sjuk grej. Vi satt hemma efter skolan och försökte plugga, sen fick jag värsta rycket och ba "kan inte vi göra något yolo, typ klippa lugg eller nåt", vi fick damp och tyckte det var den bästa iden vi någonsin fått. Vi beställde en tid hos frissan och åkte direkt dit och klippte lugg.....
 
Vi ångrar oss nu.
 
 

- godnatt

Through every dark night, there is a brighter day. 
 

- ingen bowling för min del

Alltså blev jag lite arg eller. Jag och Lisa åkte liksom tåg och bussar i typ två timmar, möter upp Sara och Emma sen när vi kommer dit till bowlinghallen så är det 18årsgräns??? Vadå får vi inte ens bowla i sverige om man inte är 18 längre eller. Vad ska vi göra på fritiden då, pilla i naveln eller. Verkligen förstöra hela fredagskvällen, hade liksom bokat en bana för 2 timmar och så får vi dra direkt när vi kommer dit för att jag är för liten? Jag fick verkligen damp på riktigt. Det är ju inte som att jag skulle dricka massa och bli full där, man kommer ju dit för att bowla? Isåfall kan dom väl visa leg i baren eller nåt? Ni vet när man har taggat sönder för någonting och sen så händer det inte. Kul.
 
Var tvungen att skriva ut det någonstans haha. Jävla skitbowling. Nehepp, jag får väl vänta tills jag blir 18 för att kunna "discobowla", herregud. Sverige ibland alltså.... 
 
Är i vilket fall hemma igen nu och chillar bara. Ska väl sova snart men ska väl messa med folk lite först hehe, PUSS
 
jag just nu, äter nattmål. för er som ville vetaaaa

- hörde jag fredag?

KLART JAG GJORDE. Hej på er!!! Fredag idag och jag ska tillbringa den med världens finaste systrar. Vi ska bowla inne i stan vid nio tiden, det ska bli jättekul, har saknat dom så mycket:) Just nu är jag hos Lisa, hon fixar sig, men det har ju jag redan gjort så jag chillaaaar.
 
Vi ska väl börja åka om nån timme typ. Önskar er en asgrym fredag♥
 
 

- Måndag

Ny vecka idag då, vet inte varför men jag har varit så himla glad idag. Ovanligt haha. Nej men det känns som att saker o ting börjar falla på sin plats igen, och som jag skrev förut på mina nyårslöften så ska jag ju glömma allt dåligt från förra året, och tänka på nya möjligheter & minnen för det här året. Så det här året ska till och med bli bätre än förra. Jag ska se till att det blir så. 
 
Jag sitter just nu och lyssnar på musik, alltså jag lyssnar på mysigaste låten, sök på "let her go" med "passenger". Jag dör vad jag älskar den låten!! Har inte gjort något speciellt idag, åkte hem direkt efter skolan och börja direkt kolla på one tree hill. Bästa serien. Kanske ska träffa lina senare, vi får se! 
 
PUSS
 
 
 

- trött

Min dag har bestått av skola & sova. jag sov endast 2 timmar inatt, jag var helt jävla DÖD idag, därför kan jag inte heller träna idag för jag skulle bara fått damp på allting.. Jag och lina gick hem till henne efter skolan och så åt vi lite mellis, lyssna på musik och snacka och sen bara la vi oss ner och sov haha! Där låg vi i tre timmar och när jag vaknade bestämde jag mig för att dra hem o käka middag. Fyfan vilken dag alltså, fattar verkligen hur viktig sömnen är nu, alltså jag var nära på att bryta ihop ett tag i skolan. Dels för att vi gjorde inget, vi bara satt där och snacka och lyssna på hur viktigt det är nu att satsa o blablabla, vi har redan hört snacket trehundra gånger.....
 
nu ska jag bara chilla och äta kladdkaka! Mams.
pussssssss
 

- 2012

Tänkte bara ta en liten sammanfattning om året som gått.
 
Januari
jag var en mesig liten tönt som inte vågade snacka typ, va rädd för allt och hade ingen självsäkerhet. umgicks med helt andra vänner än vad jag gör nu, men jag var ändå glad. Tänkte hela tiden på vad alla andra tyckte och gick i andras fotspår.
 
Februari
Fyllde fjorton år, började ta upp kontakten med flera som jag inte varit med på länge och insåg hur bra dom fick mig att må! Saker och ting ändrades helt, men de förändringarna fick mig att börja leva lite. färgade också håret hit och dit mellan brunt och rött.
 
Mars & April
umgicks med vänner, gick i skolan, och mitt schema bestod av dans varje vecka! 
 
Maj
dansuppvisning, blev trött på skolan eftersom det var så nära till sommarlov, solade så fort jag fick chansen. Inte vet jag varför eftersom jag inte för någon bränna iaf haha! Men jag var glad och taggad för sommarlov helt enkelt! 
 
Juni
åkte till grönan och träffade massa andra där och hade jättekul, skolavslutning, nixtafesten, sommarkvällar med vänner, lina och jag var ihopklistrade och jag sov typ hos henne varenda dag. Vart vi än gick eller var, så var vi alltid tillsammans! Vi kunde höra ibland när vi gick förbi några ba "alltså är dom typ tillsammans" eller "är dom alltid med varandra", haha en bra månad i vilket fall! Var också på danslägret och tillbringade många dagar på nixta.
 
Juli
Jag, lina och Marie började vara mycket och vi träffade nytt folk och jag började gilla en kille väldigt mycket och har väldigt fina minnen, första gången jag faktiskt gillade någon på riktigt, men nog om det. Sena sommarkvällar med härliga personer runt omkring en, fester, bodde typ på thairesturangen, käkade typ där varenda dag och marie och jag seglade till Gotland med hennes familj, den resan kunde inte blivit bättre, vi hade så himla kul!! 
 
Augusti
sommaren rullade på som vanligt, va med Sofia en hel del och njöt av det sista av sommaren. Va ute hela nätterna ibland och mådde så jävla bra! Det va så mycket kärlek, allt va så himla bra! Sen börja skolan och i slutet av månaden mådde jag piss. Allt vände och alltså allt blev dåligt. Började på fotbollen igen!
 
september & oktober
finns inget att säga, va så ledsen att sommaren va över och saknade allt så himla mycket. Mådde jättedåligt.
i oktober var de bättre, halloween kom och sen efter det mådde jag dåligt igen.
 
november
Började umgås med äkta vänner, insåg vilka som var äkta och falska. Lärde känna Antonia mer och nu är hon en av mina bästa vänner, gjorde vad jag kände för och sa yolo haha. 
 
December
jag myste hela månaden, från dag 1 till 24, älskar december! Mysiga promenader med vänner, och filmkvällar varje helg typ. Fick mina första betyg och var nöjd. Så det kändes skönt! Julafton med familjen och firade nyår med mina finaste, resten av den kvällen blev ju ganska tråkig för min del men jag hade ändå kul! December var lite förvirrande och upp o ner, visste inte vad jag ville. 
 
2012 var både bra och dåligt, men det bästa var sommarlovet, kommer aldrig glömma:)
 

- Nyårslöfte

 
Nu är det 2 januari, och jag har inte ens tänkt på nyårslöften eller nånting sånt än..:( Men jag har väl egentligen inte några mål, typ gå upp i vikt men det är ju bara käka på som vanligt och sen att leva i nuet och ha roligt, vara lycklig över det jag har att vara lycklig över. Vara mer stolt över mig själv och typ göra saker som gör mig glad och inte ledsen & förvirrad. Men speciellt det där med att ha kul, vara glad i nuet och inte tänka tillbaka på gamla minnen hela tiden, för om man gör det har man ju inte chansen att skaffa nya. Mitt nyårslöfte blir nog att njuta av stunden och vara nöjd och lycklig över det jag har! Försöka glömma all skit från förra året nu också....
 
Min nyårsafton var helt okej, hade jättejättekul med mina älskade och finaste vänner, men jag tänkte på mycket på vad jag förväntade mig skulle hända, och när det inte hände så blev jag istället ledsen. Så var det med det. Så det var också det jag menade med mitt löfte, att ha kul med det som erbjuds. Tänk inte för mycket på vad man egentligen vill ha som inte går utan vafan... HA KUL. Hur svårt ska det vara egentligen? :S
 
Jag är hos min syster just nu, hon och hennes pojkvän har gått och lagt sig så jag är uppe och bloggar och spelar Super Mario på deras nya "Wii U", älskar super mario och kommer alltid att göra haha! Så jävla bäst!! Nej innan detta inlägg blir en bok ska jag nog avrunda där. PUSS
 
 
 

- skyscraper

You can take everything I have,
You can break everything I am,
like i'm made of glass,
like i'm made of paper..
 
RSS 2.0