Sleepless

Så jävla typiskt att man inte kan sova när man som mest behöver det. Imorgon 8.10 ska vi nämligen ha ett svenskatest, en oförberedd uppsats som man ska skriva på 1,5 h, som ett litet test inför nationella proven. Och jag vill ju såklart prestera mitt bästa och så kan jag inte sova (!!!!). 

Aja, dansuppvisning om cirka 1 vecka också, sjukt!!! Så jävla nervösssss. Godnatt på er då

Never enough

Jag är så jävla trött på skolan, jag vill bara göra upp en eld och kasta alla jävla mappar in i elden. Aaargggh. Hur mycket man än anstränger sig med uppgifterna får man aldrig det betyg man strävar efter ändå och det tar så mycket energi. Jag är trött på allting idag. Vill bara gå och lägga mig igen

Min fina vovve

2011
2013

Godnatt

Jag och Emma ska precis gå och lägga oss, vi är så jävla trötta. Ikväll så åkte vi till Ica, handlade en choklad. Träffade några kompisar, snackade lite med dom och tog bussen hem. Sen har jag rensat kläder hela kvällen!

Godnaaaaatttt

Hahaha

Så mycket kärlek

Finns inte tillräckligt med ord om hur mycket jag älskar dessa människor.

Urbandictionary

Kikade in på Jennys blogg och såg att hon hade kollat upp sitt namn och fick en beskrivning om namnet och personen så jag gjorde samma sak.

Lite glad blir man ju endå

- kolla upp ditt eget på http://www.urbandictionary.com

TGIF

Fredag idaaaaag, sjukt skönt. Ska äntligen få träffa mina fina systrar som jag inte alls träffat på länge pga att dom varit utomlands. Så det ska bli såå himla mysigt. Vi ska nog käka nån god mat, snacka och mysa.

Ja och fram tills dess så ska jag bara vara hemma och krya på mig och hoppas på att jag kan bli frisk någongång. Hatar att vara sjuk alltså och det tror jag nog att ni redan förstått..

Ha en toppenbra daaaag

 
Happyy



Nu slipper jag frysa

Torsdag

Sitter just nu på tåget påväg in till Älvsjömässan med klassen för att kolla vad de olika gymnasiumerna har att erbjuda. Roligare än att vara på lektioner iallafall hehe, men kan också vara kul att kolla.

Sen ska jag hem och kolla på skorna som har kommit nu!! Älskar verkligen uggs på vintern, ska bli såå skönt att gå i dom. Sen ska jag väl bara lägga mig i sängen och hoppas på att jag blir frisk. Eller friskare. 

Ha en bra torsdaaag, puss

Fryser och nyser

Känns ju så jävla jobbigt att vara sjuk såhär nära dansuppvisningen. Idag kan jag ju bara vara med och lära mig det nya men inte göra mitt bästa pga att jag är sjuk (!!!!!) får damp. 

Jag har precis tryckt i mig ett pringelsrör, åt upp det på en halvtimme cirka. Mysig tjej. Och även kollat alla säsonger utav solsidan. Det är vad jag har spenderat min tid till idag. Vid halv 7 så ska jag åka till dansen, taggarå..

Haha fiiiin. Fryser och nyser hela tiden

Matteprov

Jag ska snart till bussen för att ta min döda kropp till skolan. Är fortfarande sjuk men måste dock dit för att kunna göra matteprovet. Sen ska jag direkt hem igen. Idag känns det knappast bättre, kanske ytterst lite men hostar fortfarande och snoret vill inte försvinna. Har kanske inte lika mycket feber idag men har fortfarande ont i huvudet:(

Aa, önska mig lycka till på matteprovet..
Heidoooo

Take me back...

I WANT THIS

Det hör vore ju inte helt fel alltså

SJUK

Jag vill bli frisk, så att jag kan gå till skolan och framförallt tränaaaa.. Känner mig så jävla lat när jag bara ligger i soffan och fryser och nyser och hostar. Det är sååå synd om mig, okej?

Jag saknar faktiskt skolan lite haha.. Ska aldrig mer önska att jag kan bli sjuk så att jag slipper allt. Kan ju vara skönt att vara hemma någon dag eller så men inte fler än 1 dag alltså, då blir man nästan galen av själva ensamheten hemma. Haha jag är en aning rastlös helt enkelt.

Nä men jag ska väl ligga kvar här resten av dagen och krya på mig.

Skulle inte tackat nej till att se ut som Candice Swanepoel


DESSA ÄR PÅVÄG HEM TILL MIG


SATURDAYYY

Hej alla glada!

Har ont i arslet nu, för vi har suttit på en läktare i några timmar idag för att kolla på en inomhusturnering för fotboll. Men det var kul och se! Nu vet inte jag och Emma vad vi ska göra faktiskt. Alternativen är slinga mitt hår eller ta livet av oss, hähä

Ha en bra kvääällll

FOTBOLL

Jag och Emma tog en sväng till Ica för att köpa godis, chips och cola och nu sitter vi och hejar framför tv:n här när Sverige-Portugal spelar. Känns ju som att Portugal kommer vinna, haha! Men man kan ju alltid hoppas på att Sverige tar hem segern.

Jag är redan rätt trött och Emma är typ sjuk så vi lär ju somna tidigt. Sen imorgon blir det mer fotboll då vi ska kolla på en inomhuscup och stödja några från vårat lag. Sen ska jag även välkomna hem min syster Emma från Australien kanske. Men vi får se hur det blir!


FREDAG

Sitter just nu på NO:n och väntar på att lektionen ska ta slut. Slutar om en halvtimme och sen är det lunch. Jag är så hungriiigggg. Slutar klockan 13.10 så det är ju hur nice som helst. Hur fredagen blir, vet jag inte. Men tror den ska bli bra!

Ha en bra fredaaag

LOVE

Skönt. Skönt att det blev en jävla bra träning för mig. Skönt att det är fredag imorgon. Skönt att jag slutar tidigt. Skönt att både Emma och Sara (mina systrar) kommer hem från andra sidan jorden i helgen. Love my fucking life

TORSDAG

Jag är hur trött som helst men måste ändå typ skynda mig för att hinna käka middag och hinna allt innan jag ska till fotbollen klockan 19.10.. Orkar verkligen inte idag:(

Men jag piggnar till snart får vi hoppas, har iallafall försökt rusta upp bloggen lite. Måste ta lite nya headerbilder hehe. Men jag är inte dödsseriös med bloggen så behöver inte vara dödsseriös med designen heller. 

Nu - tagggggaa



Cozyyyy

Passar på att slappna av och vila lite och bli av med den värsta delen av spänningshuvudvärken innan jag ska köra lite styrka och sen vidare iväg mot dansen.

Jag läser en jättebra bok faktiskt (första gången jag läser en bok och faktiskt gillar det). Kort Kjol heter den iallafall. Ganska hemsk bok egentligen. Men man vill läsa mer av den när man väl har börjat.

Puss

Wednesday

Godmorgon.. Är så sjukt trött, har precis tryckt i mig en macka mot min vilja. Mår nämligen illa på morgonen och tycker inte om frukost men jag måste käka på morgonen för att hålla upp humöret. 

Idag har jag en ganska kort dag, slutar 14.10 så det är ju väldigt skönt iaf. Har jobbiga lektioner hela dagen dock. Men sen senare ikväll så är det dddaaannnssss!!

Ha en bra daaag



Take me away

Hur gay det här än kommer att låta så är jag bara så himla arg och frustrerad heeela tiden. Som att jag gått in i någon zon och hittar inte vägen ut. Och det är ingen bra plats att vara på. Jag vill bara flytta hemifrån, bort från den här orten och börja om på nytt. Jag är fast i mitt förflutna, det är det som är problemet tror jag.

Snart gymnasium!!



Work out

Har precis tränat igenom mitt lilla träningsschema med olika övningar med styrka som jag brukar köra. Tycker det är dags att få en kropp som jag är nöjd med nu.

Och nu är jag påväg till Mohlin, sen är det dags för fotbollsträning. När jag kommer hem senare ikväll så ska jag plugga glosor. Waaaaayyyyy





Wake me up

Dags för skola nu. Gick i spöregnet till busshållplatsen och nu sitter jag och Emma och väntar på bussen! 

Ha en bra tisdag! 






Here I go again

Jag ska börja blogga igen, lite mer på allvar. Lite fler inlägg som är korta och roliga istället för sällan och långa noveller. Det orkar man ju inte läsa helleeeerrr.

Nu ska jag sova.. zzzZz


Halloween13

RSS 2.0