- söndag

Hejhej!

Just nu sitter jag i min säng med emmis, vi ska snart gå ut, vi vet inte riktigt vad vi ska göra men vi båda behöver lite frisk luft satt vi ska gå ut i vilket fall som helst. Vaknade imorse av att min mamma var tvungen att dammsuga preciiiis utanför mitt sovrum. Lite damp jag fick. Sen dess har vi bara latat oss. Skitsamma haha, orkar inte skriva något mer!

PUSS

- vinst!

Hej på er!

Kom precis hem från matchen! Första matchen för mig på två år och sista för den här säsongen, plus att det var sista matchen med f98-laget så vinner vi! Bra känsla, var jätte nervös innan men så fort jag började spela så försvann det! Så det var ju bra!

Nu ska jag duscha (antagligen), vara hemma och mysa och sen senare på kvällen kommer emmis hit och så får vi se vad vi hittar på. Antingen går vi ut eller så har vi hemmakväll! Kul vilket som!

PUSS

- friday

Helluuu

Fredag idag! Sjukt skönt. Blev dödstrött efter orgenteringen som vi var tvugna att ha sista lektionen på en fredag.. Hade matteprov också, otroligt bra skoldag med både matteprov och orgentering (jag har ingen aning om hur man stavar orgentering hehe..). Ikväll ska jag, Emma och Emma (Palmerlund&mohlin) ha myskväll, sen imorgon ska jag ha min första fotbollsmatch på två år... Inte ens nervös:( fick klump i magen när jag skrev det där, usch va läskigt... Kommer förstöra hela matchen!! Nej men vi får hoppas på det bästa ;)

Nu sitter jag i mitt rum med Mohlin, hon pluggar svenska och jag ligger i min säng helt död.

Ni för ha världens bästa dag för det är ni värda! PUSS

- tierd of trying

Hej alla!

Vill bara säga att nu tänker jag skita i alla falska vänner som bara finns där när dom själva behöver en. Ska sluta försöka för jag är trött på att försöka nu! Nu tänker jag satsa lite mer på mig själv, vara med dom som gör mig glad och göra det som får mig att må bra! Satsa på skolan, dansen och fotbollen helt enkelt! Med detta säger jag godnatt, peace out

Det här är världens bästa&finaste vänner

- måndag

Hej!

Idag har jag haft en bra dag! Försov mig lite och var tvungen att stressa hela morgonen men det gjorde inte nånting! Skolan gick snabbt och på måndagar slutar jag ju tidigt så det var skönt, efter skolan så gjorde jag massa pannkakor till Emma och när hon kom så åt vi dom och pluggade! Vi tog en liten kvällspromenad sen och sen gick vi hem till oss själva.

Nu här hemma så har jag pluggat jätte mycket, svenska inlärning imorgon, soprov på onsdag, ma-prov och två matteläxor på torsdag och tyskaläxa på fredag. Jag älskar åttan... Lauring. Nu sitter jag och dricker en välförtjänt kopp oboy och kollar på Disney Chanel haha! Ska strax borsta tänderna och gå och lägga mig:)

Puss

- rutiner

hej på er alla!
 
Dåligt uppdaterat jag vet.. men det blir så nu när det är mycket i skolan och så. Mina dagar består av skola, plugga, träna, käka och sova just nu.. Tråkigt men det är så det är, rutiner! Jag är hemma hos pappa nu och vi kollar på batman, haha! Hänger inte med så mycket, men kollar ibland!
 
Idag har jag inte mått så bra, har haft ont i magen och varit sjukt seg i huvudet, allmänt trött bara. Börjar få in de i rutinerna också, har typ ständigt ont i huvudet. Så otroligt jobbigt! Men vad ska man göra? :D
 
PUSS
 

- måndag

Hej på er!

Är hemma idag pga huvudvärk och jag kunde inte sova igår så jag hade typ sovit en timme när klockan ringde imorse kl 7 så jag fick stanna hemma idag helt enkelt hihi!

Jag har lagat lite pannkakor och kollat på tv och bara tagit det lugnt! Ska väl snart städa mitt rum och fixa lite, tvätta och sånt! Imorgon ska jag iaf till skolan, börjar kl halv 11 och har bara två lektioner, så det är sjukt skönt! Jaaa jag hade väl inte så mycket mer att säga än så..

PUSS

- söndagsmyset blev inte så mysigt

Hejhej! :-)

Jag hade gjort iordning jätte mysigt här med nybäddad säng och att min nya kattunge skulle sova hörde hos mig och allt, han (katten, han heter Linus förresten) sprang runt och lekte i hela rummet och busade och så ledans jag kollade på film och va på lite dåligt humör, har världens pms... Och sen efter ett tag känner jag hur det stinker kattbajs i mitt rum... Tror ni inte att hon har bajsat på golvet då eller? Fick damp haha... Förstörde hela kvällen, har öppnat fönstret och sprejat ner hela rummet med parfym och hårspray och nu fryser jag ihjäl och har 180 olika lukter i min näsa:( haha... Men jag ska inte klaga..

Min helg då.. I fredags hade jag, Sofia, Wilma och Emma tjejkväll hemma hos Wilma, som spårade ut lite hehe... Ganska mycket faktiskt, har lite ångest över vissa saker som hände den kvällen.. Men det var kul tills allt blev kaos iaf!! Nästa tjejkväll kommer bli garanterat lugnare! Men iaf, sen chillade jag, Wilma och Emma hela lördagen, kollade på film, va ute lite på kvällen, somnade rätt tidigt och nu idag så har jag kollat på två fotbollsmatcher och varit med Wilma och Marie, så min helg har varit toppen! För att inte skriva en hel bok ska jag nog avrunda här!

Juste, skriver ifrån min nya iPad 3, så jävla nice, finns inget bättre, så jävla kul att när man först sitter vid den här och sen när man ska kolla nåt på iPhonen så är allt så pluttigt haha!

Hoppas ni haft en grym helg, PUSS

- just chillin

- så himla trött

Jag är så himla trött på allt! Verkligen allt! Skolan, många personer, läxor, huvudvärk, sömnlösa nätter och så himla mycket mer. Nej, det blev ingen bra start på höstterminen men det blir säkert bättre hihi, får vi hoppas iaf! Plus att även om jag är trött på allt är det ju klart jag kämpar på endå. Jag fattar inte heller vad vissa tänker med ibland. Vissa personer vill jag bara köra över med ett tåg eller nåt.
Sad but true
 
Nej förutom den deppiga biten så har jag det endå rätt chill. Fick en dålig start på denna vecka med världens fetaste huvudvärk, alltså jag har typ haft huvudvärk i en vecka nu snart.. Börjar vid halv 11 imorgon, så imorgon kan jag ta det lugnt iaf! :) Jag gick hem från skolan efter andra lektionen också pga huvudvärken dåra och legat hemma och kollat på tv och gossipgirl. Blixtrade och åskade som fan och jag trodde jag skulle dö ett tag haha. Lamporna började blinka sådär som i skräckfilmer och datorn stängdes av och allt :( wää lite rädd jag var..
 
Nu ska jag nog klistra in lite sommarminnen i min scrapbook, haha tja jag är tolv. Men jag har liksom inget bättre för mig och jag känner för att vara lite kreativ nu!
 
PUSS
 

Foto - Johanna Lindegren

- jag gick hem igen..

Hej!

Gick till skolan idag men efter andra lektionen så gick jag hem, mådde illa och hade ont i huvudet så jag kunde inte koncentrera mig. Så nu ligger jag här i min säng istället och kollar på gossipgirl! Mysigt!

Puss

- det går bra nu

Jag kom hem med tre tjocka mappar, för att jag skulle plugga.. Det slutade med att jag hamnade här i sängen iaf, ska kolla på gossipgirl nu och sen ska jag nog på powerwalk! Plugga får jag göra ikväll :)

Puss

Godmorgon!

Eller godmorgon&godmorgon men för mig är det fortfarande morgon iaf hehe. 
 
Jag är hemma hos pappa fortfarande men ska snart få skjuts till mammi, idag ska jag väl inte göra nånting i stort sett men jag ska väl tvätta och städa lite och duscha och massa sånt som man gör på söndagarna. Skola imorgon igen och det suger ju men endå rätt skönt att gå i skolan och inte behöva tänka på massa annat.. 
 
Det var väl ungeför det jag hade o säga, livet rullar på som det ska. Hoppas ni får en bra söndag!!
 
PUSS
 

Dont give up, you're alive for a reason.

den 1 september

Vet inte varför men jag har ångest över att det är en ny månad.. Nu är sommaren verkligen slut på riktigt. Jag har suttit hemma typ hela kvällen och kollat på mina gamla instagrambilder och saknar verkligen massa minnen ifrån sommarlovet. Vill bara dra mig tillbaka och göra om allting igen! :( Men det går ju tyvärr inte.. Men det har iaf varit den bästa sommaren i mitt liv och det vill jag tacka alla för! Den har varit så himla bäst!!
 
Idag har det ju regnat hela dagen, precis som det var igår också. Kul med sverige ibland. Men trots det så har jag varit och kollat på två fotbollsmatcher och på båda förlorade dom jag "hejade" på. Satt det sög ju. Frös som bara den också. Men det var kul att träffa lite folk som var där också! 
 
Men ikväll ska jag bara vara här hemma hos pappa och ta det lugnt! Hoppas eran kväll också blir bra!
 
PUSS
 

miss you..
RSS 2.0