- några självporträtt

 
 
 
 
 

- Måndag

Slutade tjugo över ett idag vilket var otroligt skönt, och idag fick vi reda på hemkunskapsgrupperna (om vilka som skulle ha sovmorgon/inte) och jag ska börja 10.35 på tisdagar hela den här terminen! Hur skönt? Så jävla lycklig haha! Sen slutar vi runt tre men det är lugnt om man börjar så där sent :D aaaah, glad_tjej_98
 
Idag efter skolan har jag inte gjort så mycket, tränade in glosorna som vi har i läxa denna vecka men det tog ju inte så lång tid liksom. Sen har jag bara chillat, sjunger alltid massa låtar när jag är hemma och inte har något att göra så ja haha, det är väl det jag gjort. Får se vad som händer senare, är inte riktigt säker än. 
 
PUSS
 

- some time for myself

Hej på eeeer.
 
Har varit för mig själv hela kvällen och helt ärligt har det varit ganska skönt. Har tittat på världens bästa film "burlesque", alltså jag mår bäst av att kolla på den där jävla filmen. Helt otroligt bra! Om ni inte sett den så ta och se den, annars... ;)
 
Haha just nu sitter jag och skriver lite och lyssnar på "myslistan" på spotify, väldigt mysigt faktiskt! Börjar fan böla av Miley Cyrus musik :( hon är så jävla grym, vacker, hon har alltid varit min idol hihi! Men aja, nu ska jag ta och smörja in mitt ansikte med acnekräm, fittfinnarna i mitt nylle ska dö. 
 
Ni får ha det superbra, PUSS
 
 

- Friday bitches

Heeeeej
 
Dålig på att uppdatera men det får bli som det blir, jag orkar inte ha press på mig att uppdatera min blogg för då blir det ändå bara dåliga inlägg. Inte för att någon läser min blogg iaf, haha foreveralone.
Jag och sofia är hemma hos henne vilket fall och gör i ordning oss, eller jag är redan klar men sofia gör iordning sig för vi ska iväg på ung08, kolla läget! Säkert inte ens kul men endå. Så vi har något att göra iaf :)
 
Var hos friösen imorse och slingade håret, klippte topparna också. Känns som jag har världens kortaste hår nu :( Men det växer väl ut fort förhoppningsvis. Men nu ska jag inte sitta och skriva här mer, skolan börjar ju på tisdag och då kommer det nog bli bättre uppdatering!
 
Ha en bra fredag/helg, PUSS
 
 

- i've really tried.

Har försökt skriva ett normalt inlägg i en timme nu men det går inte. Skriver när jag får lust igen. 
 
Fint hjärta jag vet.

- Gotland - del 2

 
 
 
 
 
 
 
 
 

- Onsdag

Hej!
 
Inget av vad jag hade planerat idag hände.. Eller aa förutom att Marie och jag skulle chilla hela dagen fram tills middagen! Det var mysigt iaf :) En bra vän helt enkelt ♥ Kvällen spenderas väl med att plocka i rummet, städa och kolla på film typ. Kan väl vara mysigt det också men defenetivt inte vad jag hade hoppats på. Skitsamma..
 
Det har varit en bra dag iaf, nu känner jag mig fett äcklig, ni vet den känslan när man chillat hela dagen och svettats och håret blivit äcklig och sånt? Så känner jag mig nu.. Plus att sängen är full med chipssmulor och sånt.. usch! Så det ska städas helt enkelt, ...och duschas! Jätte intressant inlägg, i knooow..
 
Ha en bra onsdag allihopa, PUSS
 
En bild på mig från Gotland!

- nattinlägg

hejheeej
 
Jag och Marie har "yes and no" game på kik här hemma med massor av olika konstiga människor. haha sjukt vad alla har damp alltså.. Men iaf, vi har haft myskväll här med chips, fanta & avatar. En mysig film faktiskt! Tycker om den även fast jag inte fattar nånting ibland och att den är väääldigt lång men den är mysig!
 
Imorgon så får vi se vad som händer, just nu vet jag iaf att vi ska fortsätta garva åt alla på kik! 
Ha en fortsatt bra kväll allesammans, PUSS 
 
- jag & Marie på Gotland
RSS 2.0