- Love

 

- yesterday

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

- rainy day

Har varit sängliggandes hela dagen haha.. Börjar bli väldigt tråkigt nu men det har varit skönt också! Snart fotbollsträning, satte redan på mig fotbollskläderna för typ 2 timmar sen, haha så taggad är jag. Trots vädret ska det bli skönt med träning igen. Bara för att jag är så positiv nu så kommer det gå sämst på träningen säkert. 
 
Vad har jag gjort då? Jo jag har kollat några glee-avsnitt och spelat "doodle jump" det är beroendeframkallande, jag kan inte sluta haha.. kan vara för att jag är största spelnörden när det väl gäller också. Men nog om det! Nu ska jag väl fixa ihop nån snabb middag och sen tagga vidare för träning!!
 
pusssss
 
 

- fotosugen

Längesen jag la ut lite bilder vi har tagit med systemkameran. Måste dessutom börja fota lite igen, inte bara slänga det åt sidan som jag gör med allting annat också. Ska tvinga Emma stå framför kameran nångång i veckan.
 
 
 
 
 

- sleepless nights

Det här med att somna har inte varit min starka sida på senaste tiden! Så varför inte skriva ett inlägg tänkte jag hehe. Ska upp tidigt imorgon och städa så jag borde ju egentligen sova. Men är det lätt eller, svar nej. 
 
Imorgon är det också första fotbollsträningen efter uppehållet! Jag e astaggad. Jag älskar verkligen att spela fotboll, det löser alla problem. Man slutar tänka på allt och bara spelar. Speciellt nu när man har mycket i huvudet, smått irriterad och förvirrad. Bästa lösningen är fotbollsträning helt klart! Ska bli kul helt enkelt!
 
Emma ligger och sover här bredvid mig, är så avundsjuk på henne. Vill också sova. 
Pussss
 
 
 

- fredag

nu är jag helt slut. Vaknade upp imorse, med världens huvudvärk, ville nästan dö. Men trots det så mötte jag och Emma upp några kompisar och åt thaimat sen följde Sofia och Emma med mig hem hit ett tag och gjorde ingenting speciellt, dom bestämde sig för att åka ut med båten men duktig som jag ibland är stannade jag hemma för att ta hand om rummet. Jag har städat. Mycket. Haha det tar så himla mycket på krafterna, men med rätt musik så går det oftast rätt fort endå, möjligtvis en timme typ!
 
ikväll vet jag inte riktigt än som händer, ut en stund bara sen ta det lugnt. Kanske precis vad jag behöver hähä. Förhoppningsvis så har jag emma som sovsällskap senare. 
pusssss
 
 

- för det är ju sommar

..så det blir lite jobbigt med uppdateringen. Men jag försöker så gott jag kan! 
Nej men sommaren går alldeles för fort och jag hänger inte med alls. Det är en månad kvar på lovet och det ända jag kommer ihåg att jag faktiskt har gjort är typ sova, och hur kul e de? kan ju dock vara skönt att bara ta det lugnt också haha men jag kanske gör det en aning för mycket bara. 
 
Måste för övrigt ta tag i träningen igen. Ut och springa på morgonen och typ bara köra lite olika träningssätt hemma så skulle jag vara nöjd, det är bara det där med att komma igång som är det största problemet. Heh
 
innan jag ska sova så tänkte jag bjuda på några collage med bilder från allra första sommarlovsdagen!
pussss
 
 

- video från gårdagen

 

- miss u

 

- ångest

Ni vet den här ångesten som dyker upp när man inte kan sova, man vet att man ska upp tidigt och göra viktiga saker (som tillexempel jobba) och får bara panik? Sen att man börjar räkna hur många timmar man har kvar att sova och sen efter ett tag kollar man klockan och börjar räkna timmarna igen. börjar bli irriterad på sig själv för att man har sovit för länge på dagen som gjort att man inte kan sova på natten ist & får ångest över allt bara - har det så just nu faktiskt.. ska upp vid 8 och åka ut i skogen och jobba. Kommer börja gråta över min jobbiga situation snart asså haha:( var är John Blund när man behöver honom?... eller vad man nu säger. 
 
nej men man får tänka positivt, jag kommer ju garanterat somna betydligt mycket fortare imorgon kväll istället:) ska bara se till att hålla ut imorgon, gaaahhh... Gotta love life hörrrni
 
RSS 2.0