- söndag

Söndag igen då! Betyder alltså skola imorgon och jag har ganska mycket att ta igen eftersom jag stannade hemma i fredags.. Men det löser vi! Jag har iallafall haft en kul helg, i fredags fyllde min kära pappa år och det firade vi tillsammans med alla andra av mina systrar & bröder på thairesturangen & sen vidare mot bowlinghallen föratt bowla i två timmar. Det var jättekul, älskar att spendera lite tid med familjen ibland! 
 
sen på lördagen var det samling kl 13 för fotbollsmatch men det gick inte så bra på matchen dock. Och med min förkylning & halsbränna så var jag helt slut efter att ha spelat i 90 minuter. Jobbigt, men man får vila efter matchen om man är lite sjuk helt enkelt. Sen på kvällen så var vi några stycken hos Ellen, det var kul! Jag, Emma & sofia kom hem runt 2.30 och då lagade vi köttbullar & makaroner haha, sen somnade vi ganska snabbt efter det! 
 
det var min helg det, har varit skönt att faktiskt göra något efter alla helger som jag inte gjort något speciellt. Nu ska jag väl göra de mest klassiska söndagsvanorna -> städa rummet, duscha och vila innan den nya veckan. 
 
Fredags
 
Lördags
 

- pluggsöndag

gick upp vid 11 idag och tog 52 tåget in till söder till min syster som hjälpte mig med plugget idag. Skönt att känna att man får något gjort. Speciellt med matten, usch hatar verkligen matte, men kan föreställa mig att det blir mycket roligare om man förstår bra. Så efter 3 timmar matte hade jag rätt ont i huvudet, men det var verkligen värt det, ska försöka fortsätta plugga matte med Sara (min syster) en gång i veckan framöver. För ju mer man tränar desto bättre blir man, lika bra att satsa nu. 
 
När jag kom hem igen vid 20 tiden ungefär så gick jag direkt Ringvägen med min fina vovve & min bästa Emma, vilket var rätt skönt, skulle dock varit ännu skönare om jag inte hade sån jävla huvudvärk. Sen kom jag hem, duschade, och nu sitter jag här. Det var min dag det! 
 
Btw så har det varit ganska kyligt idag, kände verkligen att det var 1 september haha! Nu är det verkligen höst, lövhögar överallt på marken och det är kallt & kyligt, om jag inte hade haft världens söndagsångest idag så hade jag tyckt att det var supermysigt!! Men det är ju också lätt att känna sig deppig på hösten haha! Nu ska jag göra oboy och sen proppa i mig godis till nån mysig film. Sen förhoppningsvis sova..
 
pussssssss
 
 
RSS 2.0