- så himla trött

Jag är så himla trött på allt! Verkligen allt! Skolan, många personer, läxor, huvudvärk, sömnlösa nätter och så himla mycket mer. Nej, det blev ingen bra start på höstterminen men det blir säkert bättre hihi, får vi hoppas iaf! Plus att även om jag är trött på allt är det ju klart jag kämpar på endå. Jag fattar inte heller vad vissa tänker med ibland. Vissa personer vill jag bara köra över med ett tåg eller nåt.
Sad but true
 
Nej förutom den deppiga biten så har jag det endå rätt chill. Fick en dålig start på denna vecka med världens fetaste huvudvärk, alltså jag har typ haft huvudvärk i en vecka nu snart.. Börjar vid halv 11 imorgon, så imorgon kan jag ta det lugnt iaf! :) Jag gick hem från skolan efter andra lektionen också pga huvudvärken dåra och legat hemma och kollat på tv och gossipgirl. Blixtrade och åskade som fan och jag trodde jag skulle dö ett tag haha. Lamporna började blinka sådär som i skräckfilmer och datorn stängdes av och allt :( wää lite rädd jag var..
 
Nu ska jag nog klistra in lite sommarminnen i min scrapbook, haha tja jag är tolv. Men jag har liksom inget bättre för mig och jag känner för att vara lite kreativ nu!
 
PUSS
 

Foto - Johanna Lindegren


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0